activemq-commits mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "ASF GitHub Bot (JIRA)" <j...@apache.org>
Subject [jira] [Commented] (APLO-355) Stomp Websocke example doesn't work for utf-8 String
Date Mon, 28 Apr 2014 08:41:15 GMT

    [ https://issues.apache.org/jira/browse/APLO-355?page=com.atlassian.jira.plugin.system.issuetabpanels:comment-tabpanel&focusedCommentId=13982837#comment-13982837
] 

ASF GitHub Bot commented on APLO-355:
-------------------------------------

GitHub user leiqin opened a pull request:

    https://github.com/apache/activemq-apollo/pull/4

    Fixed bug aplo 355

    I fixed the bug https://issues.apache.org/jira/browse/APLO-355

You can merge this pull request into a Git repository by running:

    $ git pull https://github.com/leiqin/activemq-apollo fixed-bug-APLO-355

Alternatively you can review and apply these changes as the patch at:

    https://github.com/apache/activemq-apollo/pull/4.patch

To close this pull request, make a commit to your master/trunk branch
with (at least) the following in the commit message:

    This closes #4
    
----
commit 35c3c798e6eb346238bbc5490b378df3a6df911e
Author: leiqin <leiqin2010@gmail.com>
Date:   2014-04-27T10:32:26Z

    add a test cast to shows stomp websocket utf-8 handing failing

commit 1e3eadff46fa4b3bb2ca2ae7ec905e831b83818c
Author: leiqin <leiqin2010@gmail.com>
Date:   2014-04-28T08:29:26Z

    Fixed bug https://issues.apache.org/jira/browse/APLO-355

----


> Stomp Websocke example doesn't work for utf-8 String
> ----------------------------------------------------
>
>                 Key: APLO-355
>                 URL: https://issues.apache.org/jira/browse/APLO-355
>             Project: ActiveMQ Apollo
>          Issue Type: Bug
>          Components: apollo-stomp
>    Affects Versions: 1.7
>         Environment: apache-apollo-1.7
> linux debian testing
> iceweasel 24.4.0 chromium 33.0.1750.152
>            Reporter: 雷钦
>
> when I send a utf-8 String to Char Room ,  it not receive what I send , for example:
> I send : 你好
> the Debug Log is :
> >>> SEND
> destination:/topic/chat.general
> content-length:2
> 你好
> <<< MESSAGE
> subscription:sub-0
> message-id:apollo-broker-312
> destination:/topic/chat.general
> content-length:2
> `}
> I receive '`}' not '你好'
> then , I found the content-length is not correct in utf-8 ,in utf-8 '你好' has 6 byte
.
> then I change the js/stomp.js to use https://github.com/jmesnil/stomp-websocket
> I see the Debug Log is :
> >>> SEND
> destination:/topic/chat.general
> content-length:6
> 你好
> the content-length is correct , but I didn't receive any message .
> after a while , the Debug Log show me :
> <<< ERROR
> message:Expected null terminator after 6 content bytes
> Whoops! Lost connection to ws://localhost:61623/



--
This message was sent by Atlassian JIRA
(v6.2#6252)

Mime
View raw message