ambari-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Sandy <sandy.wad...@gmail.com>
Subject Re: Requesting help regaring remote Debugging ambari-server
Date Wed, 01 Feb 2017 16:18:48 GMT
Yup!  Here's the output.

$ netstat -anp | grep 5005

(Not all processes could be identified, non-owned process infowill not be
shown, you would have to be root to see it all.)

tcp        0      0 192.168.70.101:*5005*     192.168.70.1:50088
ESTABLISHED -

Regards,

Sandeep.

On Wed, Feb 1, 2017 at 9:43 PM, Jonathan Hurley <jhurley@hortonworks.com>
wrote:

> I don't think screenshots come through correctly on distribution lists
> here (I can't see yours). Can you verify that Ambari is started on that
> port?
>
> netstat -anp | grep 5005
>
>
> > On Feb 1, 2017, at 11:04 AM, Sandy <sandy.wadhwa@gmail.com> wrote:
> >
> > I'm using 5005 itself.  Refer attached screenshot in original mail.
> Still
> > facing the issue.
> >
> > On 01-Feb-2017 9:27 PM, "Jonathan Hurley" <jhurley@hortonworks.com>
> wrote:
> >
> >> Which port are you trying to connect to? When starting Ambari Server
> with
> >> debug on, a different port is used for JDWP. You need to connect on port
> >> 5005. Here's an excerpt from the startup command:
> >>
> >> -Xdebug -Xrunjdwp:transport=dt_socket,address=5005
> >>
> >> On Feb 1, 2017, at 10:05 AM, Sandy <sandy.wadhwa@gmail.com<mailto:
> >> sandy.wadhwa@gmail.com>> wrote:
> >>
> >> I am trying to setup remote debugging for ambari server and have started
> >> the server using
> >>
> >> ambari-server start --debug
> >>
> >> But when I try to connect to server using eclipse, I am getting
> following
> >> exception:
> >>
> >> java.net.ConnectException: Connection refused (Connection refused)
> >> at java.net.PlainSocketImpl.socketConnect(Native Method)
> >> at java.net.AbstractPlainSocketImpl.doConnect(
> >> AbstractPlainSocketImpl.java:350)
> >> at java.net.AbstractPlainSocketImpl.connectToAddress(
> >> AbstractPlainSocketImpl.java:206)
> >> at java.net.AbstractPlainSocketImpl.connect(
> AbstractPlainSocketImpl.java:
> >> 188)
> >> at java.net.SocksSocketImpl.connect(SocksSocketImpl.java:392)
> >> at java.net.Socket.connect(Socket.java:589)
> >> at java.net.Socket.connect(Socket.java:538)
> >> at java.net.Socket.<init>(Socket.java:434)
> >> at java.net.Socket.<init>(Socket.java:211)
> >> at org.eclipse.jdi.internal.connect.SocketTransportService$2.run(
> >> SocketTransportService.java:148)
> >> at java.lang.Thread.run(Thread.java:745)
> >>
> >> Attached screenshots of Eclipse Settings and Error Message.
> >>
> >> Can someone help me with what i might be missing.
> >>
> >> --
> >>
> >> Sandeep Kumar,
> >> Mobile +91-9866507368
> >>
> >>
> >>
>
>


-- 

*Sandeep Kumar,*
 Mobile +91-9866507368

*“I believe in smart work, Believe Me”*

Mime
  • Unnamed multipart/alternative (inline, None, 0 bytes)
View raw message