ambari-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From xiang....@sky-data.cn
Subject BUG? :ui can not show warning span without click when add service
Date Wed, 28 Mar 2018 09:29:49 GMT
Hi! 

I have asked similar question about span when install service, and remove read-only can work.


But when i add a service, the warning span can not auto show, only show after i click. 

My config is as below: 

<configuration supports_final="false" supports_adding_forbidden="true"> 
<property require-input="true"> 
<name>test1</name> 
<display-name>1</display-name> 
<description></description> 
<value/> 
<value-attributes> 
<type>content</type> 
<visible>true</visible> 
<editable-only-at-install>true</editable-only-at-install> 
<overridable>false</overridable> 
<show-property-name>true</show-property-name> 
</value-attributes> 
<on-ambari-upgrade add="false"/> 
</property> 
<property require-input="true"> 
<name>test2</name> 
<display-name>2</display-name> 
<description></description> 
<value/> 
<value-attributes> 
<type>content</type> 
<visible>true</visible> 
<editable-only-at-install>true</editable-only-at-install> 
<overridable>false</overridable> 
<show-property-name>true</show-property-name> 
</value-attributes> 
<on-ambari-upgrade add="false"/> 
</property> 
</configuration> 

If remove test1's editable-only-at-install, it can show warning span without click, but another
question comes: 

At the beginning of adding, the property(test2) with editable-only-at-install can not be changed,
but i click other services and click back, 
those property(test2) with editable-only-at-install can be changed !! 

I think it is a bug or i miss something important? 

Mime
  • Unnamed multipart/alternative (inline, None, 0 bytes)
View raw message