ant-user mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Jan Matèrne (jhm) <apa...@materne.de>
Subject AW: problem with ftp
Date Fri, 29 Nov 2013 05:54:00 GMT
My first thought is that you are setting a property with a strange name.
Could you run with "-d"? Maybe the debug output gives more hints.
While just reading the macrodef I couldnt find something suspect ...
You are calling checkAntCommons and checkJakartaOro targets. I dont know what happens there
(or in the target from where you call deployHoftest).

Jan

> -----Ursprüngliche Nachricht-----
> Von: David Coleman [mailto:david_coleman_007@hotmail.com]
> Gesendet: Donnerstag, 28. November 2013 20:35
> An: user@ant.apache.org
> Betreff: problem with ftp
> 
> hello list!
> 
> I have an issue with my ftp task in ANT 1.9.1
> 
> here is my ftp task:
> 
>     <macrodef name="deployHoftest" description="Deploy lobby to
> hoftest">
>         <sequential>
>             <antcall target="checkAntCommons"/>
>             <antcall target="checkJakartaOro"/>
>             <ftp userid="dave" password="*******"
>                 server="164.177.*********"
>                 remotedir="/hoftest/assets/lobby"
>                 port="21"
>                 verbose="true"
>                 action="send"
>                 passive="yes"
>                 systemTypeKey="UNIX"
>                 >
>                 <fileset dir="./deploy">
>                     <includesfile name="deploy/Lobby.swf"/>
>                 </fileset>
>             </ftp>
>         </sequential>
>     </macrodef>
>     <target name="deploy" description="deploy lobby files">
>         <deployHoftest/>
>     </target>
> 
> I know that i successfully connect to my server because I get a login
> error if i change the password, and i get my problem if i put the right
> password.  I also connect via filezilla all the time.  it is not an
> issue of concurrent connections, because i have no limit.
> 
> when i run this task i get the following output:
> f:\var\projects\hof\svn2.------------------.com\lobby\trunk>ant deploy
> Buildfile: f:\var\projects\hof\svn2.-----------------
> .com\lobby\trunk\build.xml
> 
> deploy:
> 
> checkAntCommons:
>      [echo] checking for F:\bin\ant\lib/commons-net-1.4.1.jar
>      [echo] ANT commons-net library is available
> 
> checkJakartaOro:
>      [echo] checking for F:\bin\ant\lib/jakarta-oro-2.0.8.jar
>      [echo] jakarta-oro library is available
>       [ftp] sending files
> 
> BUILD FAILED
> f:\var\projects\hof\svn2.-----------------------
> .com\lobby\trunk\build.xml:324: The following error occurred while
> executing this line:
> f:\var\projects\hof\svn2.-----------------------
> .com\lobby\trunk\build.xml:309: Syntax error in property:
> ${☺c6W∟5⌂[6▄≈☻wä5↓╚╞K▐Bd≡6?k╥<╞:èbE▒9≡'╗î£Θ┼è├≤╘r≤?öæCu½╞╖§Σ♦ç▓(σⁿ.?n≡P
> ßΘéK┼♣ΣRq!╣T,ò■Ä╠W3║»æ ?√i ╩↑↓UQa{σ▼î¼≈Lpt■┼Ç☻/α┐┘D`╬!`8&├
> òƒ☺Üj▲?╔☺♦1Q.ô²¢┴┌Ça£∙▒∙Oækñcl╜vÑl^)w╠G╒╠gäêyPε╘╟7░═µu╚¡I┐N6»º4%▒ƺ≥á=⌂
> î5←7╚µ
> 
> Total time: 3 seconds
> 
> I have absolutely NO variables in my macrodef.  It appears to me that
> for some reason ANT is trying to parse replacements in the binary data
> of the file I'm trying to transfer.  I am not an ANT guru, but
> something here seems very very very wrong.
> 
> Am I doing something wrong guys?
> 
> Please help me.
> 
> Thank you!
> 


---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: user-unsubscribe@ant.apache.org
For additional commands, e-mail: user-help@ant.apache.org


Mime
View raw message