apr-bugs mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From bugzi...@apache.org
Subject DO NOT REPLY [Bug 52813] buildconf on AIX fails when using apr and apr-util out of trunk, succeeds when using 1.4.6 and 1.4.1
Date Fri, 02 Mar 2012 17:23:13 GMT
https://issues.apache.org/bugzilla/show_bug.cgi?id=52813

Eric Covener <covener@gmail.com> changed:

           What    |Removed                     |Added
----------------------------------------------------------------------------
             Status|NEW                         |NEEDINFO
          Component|APR-util                    |Build
           Platform|PC                          |Other
            Version|HEAD                        |2.5-HEAD
            Product|APR                         |Apache httpd-2
         OS/Version|Windows XP                  |IRIX

--- Comment #1 from Eric Covener <covener@gmail.com> 2012-03-02 17:23:13 UTC ---
Can you simplify the report a little by determining what goes wrong at
configure time?   Are you providing conflicting info at buildconf and configure
as it seems?

It doesn't look like buildconf is expected to find anything other than "apr" or
"apr-util" without you telling it the full paths.

-- 
Configure bugmail: https://issues.apache.org/bugzilla/userprefs.cgi?tab=email
------- You are receiving this mail because: -------
You are the assignee for the bug.

---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: bugs-unsubscribe@apr.apache.org
For additional commands, e-mail: bugs-help@apr.apache.org


Mime
View raw message