aries-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Guillaume Nodet <gno...@apache.org>
Subject Re: compiling subsystems itests failing
Date Wed, 04 Jun 2014 20:44:05 GMT
I think I fixed that yesterday, it seems to work for me on latest trunk.


2014-06-04 22:41 GMT+02:00 Samuel E Bratton <sbratton@us.ibm.com>:

> I'm also having issues building aries on the subssystem itests. It's been
> failing the last few days including with the latest updates from this
> morning. I see multiple compile errors. It looks like  non-Genericized
> classes being used with generics, for example
>
> ~/aries/subsystem/subsystem-itests mvn clean install
> ...
>
> [ERROR]
>
> /C:/cygwin/home/sbratton/ariesJ7/aries/subsystem/subsystem-itests/src/test/java/org/apache/aries/subsystem/itests/SubsystemTest.java:[248,49]
> type org.osgi.framework.ServiceRegistration does not take parameters
> ...
>
> on this line of code:
> 248:    protected Collection<ServiceRegistration<?>> serviceRegistrations
> = new ArrayList<ServiceRegistration<?>>();
>
> as far as I can tell from the mvn debug messages the version of
> ServiceRegistration is from org.eclipse.osgi-3.8.0.v20120529-1548.jar
>
> Anybody know what's causing thsi?
>
> --
> Samuel Bratton
> IBM WebSphere System Management
> Bldg 903 5E005, 11501 Burnet Road, Austin, Texas 78758
>
> sbratton@us.ibm.com
> phone: (512)286-5440; TL 363-5440
>

Mime
  • Unnamed multipart/alternative (inline, None, 0 bytes)
View raw message