aries-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Samuel E Bratton <sbrat...@us.ibm.com>
Subject Re: compiling subsystems itests failing
Date Wed, 04 Jun 2014 21:33:56 GMT
I'm still seeing it after updating just now. How did you fix it?

Thanks
Sam Bratton

Guillaume Nodet <gnodet@apache.org> wrote on 06/04/2014 03:44:05 PM:

> From: Guillaume Nodet <gnodet@apache.org>
> To: dev@aries.apache.org
> Date: 06/04/2014 03:44 PM
> Subject: Re: compiling subsystems itests failing
> 
> I think I fixed that yesterday, it seems to work for me on latest trunk.
> 
> 
> 2014-06-04 22:41 GMT+02:00 Samuel E Bratton <sbratton@us.ibm.com>:
> 
> > I'm also having issues building aries on the subssystem itests. It's 
been
> > failing the last few days including with the latest updates from this
> > morning. I see multiple compile errors. It looks like  non-Genericized
> > classes being used with generics, for example
> >
> > ~/aries/subsystem/subsystem-itests mvn clean install
> > ...
> >
> > [ERROR]
> >
> > /C:/cygwin/home/sbratton/ariesJ7/aries/subsystem/subsystem-itests/
> 
src/test/java/org/apache/aries/subsystem/itests/SubsystemTest.java:[248,49]
> > type org.osgi.framework.ServiceRegistration does not take parameters
> > ...
> >
> > on this line of code:
> > 248:    protected Collection<ServiceRegistration<?>> 
serviceRegistrations
> > = new ArrayList<ServiceRegistration<?>>();
> >
> > as far as I can tell from the mvn debug messages the version of
> > ServiceRegistration is from org.eclipse.osgi-3.8.0.v20120529-1548.jar
> >
> > Anybody know what's causing thsi?
> >
> > --
> > Samuel Bratton


Mime
  • Unnamed multipart/alternative (inline, None, 0 bytes)
View raw message