axis-c-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "sanjaya singharage" <sanja...@opensource.lk>
Subject Re: Ant test framework - running a test
Date Tue, 11 Jan 2005 10:21:54 GMT
I keep getting this same error too despite using both Axis java 1.2 beta/RC1
jars for AXISJAVA_LIB env variable.

sanjaya.
----- Original Message -----
From: "Samisa Abeysinghe" <samisa.abeysinghe@gmail.com>
To: "Apache AXIS C Developers List" <axis-c-dev@ws.apache.org>
Sent: Monday, January 10, 2005 10:07 PM
Subject: Re: Ant test framework - running a test


> I am facing few problems on Windows platform with ant based tests.
>
> I get:
> java.lang.NoClassDefFoundError: org/apache/axis/wsdl/symbolTable/TypeEntry
>
> However, I have all the Axis Java jars in place and have set the env
> variable properly.
> Any ideas on what is going on.
>
> Thanks,
> Samisa...
>
> On Mon, 10 Jan 2005 13:26:04 +0000, Andrew Perry2 <PERRYAN@uk.ibm.com>
wrote:
> >
> >
> > Hi Sanjaya. Sorry been in meetings. We can chat via IRC. You may have
> > finished for the day, in which case update with any questions and we'll
IRC
> > in the morning (GMT). I'm now connected to IRC so chat if you're around.
> >
> > Regards,
> >
> > Andrew Perry
> > IBM C/C++ Web Services Client
> > perryan@uk.ibm.com
> > Mail Point 127
> > IBM UK Laboratories. Hursley Park, Winchester, Hants. SO21 2JN
> > Tel. Internal 249828  External + 44 (0)1962 819828
> > Fax. + 44(0)1962 818080
> >
> > "sanjaya singharage" <sanjayas@opensource.lk> wrote on 10/01/2005
11:54:10:
> >
> > > Is it possible to have a chat (irc on #apache-axiscpp ) andrew? Or
shall
> > we
> > > continue the conversation through mail?
> > >
> > > sanjaya.
> > >
> > > ----- Original Message -----
> > > From: "Andrew Perry2" <PERRYAN@uk.ibm.com>
> > > To: "Apache AXIS C Developers List" <axis-c-dev@ws.apache.org>
> > > Cc: "Apache AXIS C Developers List" <axis-c-dev@ws.apache.org>
> > > Sent: Monday, January 10, 2005 5:44 PM
> > > Subject: Re: Ant test framework - running a test
> > >
> > >
> > > >
> > > >
> > > >
> > > >
> > > > The Ant test framwork has been written so that the test can be run
only
> > > > with the delivered package and no trace of the build tree is
installed.
> > > > This means that dir.classes will not exist. I am current working on
> > > > simplifying the parameters required.
> > > >
> > > > For now if you specify -Ddir.wsdl2ws=<path to wsdl2ws.jar> on the
Ant
> > > > command line or set it in a test specific properties file then it
> > should
> > > > work.
> > > >
> > > > Please do not change it as all the testing I do is on a separate
> > machine
> > > > using only the packaged deliverables so will stop working if you
make
> > your
> > > > change.
> > > >
> > > > Regards,
> > > >
> > > >
> > > > Andrew Perry
> > > > IBM C/C++ Web Services Client
> > > > perryan@uk.ibm.com
> > > > Mail Point 127
> > > > IBM UK Laboratories. Hursley Park, Winchester, Hants. SO21 2JN
> > > > Tel. Internal 249828  External + 44 (0)1962 819828
> > > > Fax. + 44(0)1962 818080
> > > >
> > > > "sanjaya singharage" <sanjayas@opensource.lk> wrote on 10/01/2005
> > > 11:17:39:
> > > >
> > > > > Hi all,
> > > > >
> > > > > When I try to run a test in the following manner on windows...
> > > > >
> > > > > ant -f
> > > > > test.xml -Ddir.xmlParser=XMLPARSER_HOME -Ddir.package=PACKAGE
> > > > -Dtest.name=Ca
> > > > > lculator
> > > > >
> > > > > I get the following error..
> > > > >
> > > > > generateStubs:
> > > > >     [mkdir] Created dir:
> > > > > D:\san\works\checkouts\obj\test\generated\cpp\Calculator
> > > > > Caught exception (org.apache.tools.ant.BuildException) while
> > expanding
> > > > cp:
> > > > > D:\san\works\checkouts\obj\package\axis-c-1.4.0-Win32\lib\axis not
> > > found.
> > > > >
> > > > > BUILD FAILED
> > > > > D:\san\works\checkouts\head\ws-axis\c\build\buildTest.xml:29:
> > > > > D:\san\works\check
> > > > > outs\obj\package\axis-c-1.4.0-Win32\lib\axis not found.
> > > > >
> > > > > Total time: 2 seconds
> > > > >
> > > > > I suggest "<fileset dir="${dir.wsdl2ws}" includes="wsdl2ws.jar"/>"
be
> > > > > changed to "<fileset dir="${dir.classes}"
includes="wsdl2ws.jar"/>"
> > in
> > > > > buildTest.xml,  which gets rid of this error.
> > > > >
> > > > > Looks like when package.xml is run the binary and source
> > distributions
> > > > have
> > > > > a -bin and -src appended so ${dir.wsdl2ws} fails. Is it ok to do
this
> > > > > change?
> > > > >
> > > > > sanjaya.
> > > > >
> > > > >
> > > >
> > > >
> > >
> > >
> >
> >
>
>



Mime
View raw message