axis-c-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From John Hawkins <HAWKI...@uk.ibm.com>
Subject RE: More changes
Date Fri, 10 Jun 2005 07:54:04 GMT
Can you show me the ant output pls?

We run the tests twice daily and are seeing no issues.





"Samisa Abeysinghe" <SAbeysinghe@virtusa.com> 
10/06/2005 07:33
Please respond to
"Apache AXIS C Developers List"


To
"Apache AXIS C Developers List" <axis-c-dev@ws.apache.org>
cc

Subject
RE: More changes






With the latest updates, I could get the client test framework is running.
However, this tends to hang in the middle of the list of tests ? and the 
place it hangs is not consistent.
 
Thanks,
Samisa?
 
-----Original Message-----
From: John Hawkins [mailto:HAWKINSJ@uk.ibm.com] 
Sent: Thursday, June 09, 2005 6:07 PM
To: Apache AXIS C Developers List
Subject: RE: More changes
 

You must be on windows ! 

I put a new flag into the test.win32.properties called mockserver 
unfortunately I've set it to true as defect. Make it false and you should 
be fine. I'll change the file in cvs to be false now. 




"Dushshantha Chandradasa" <dchandradasa@virtusa.com> 
09/06/2005 12:45 


Please respond to
"Apache AXIS C Developers List"



To
"Apache AXIS C Developers List" <axis-c-dev@ws.apache.org> 
cc
 
Subject
RE: More changes
 


 
 




Hi john, 
  
I got the latest checkout and tested. I?m still getting the error that 
Samisa stated before. 
  
setServerResponse: 
  
BUILD FAILED 
C:\axiscpp\ws-axis\c\test.xml:46: The following error occurred while 
executing 
his line: 
C:\axiscpp\ws-axis\c\test.xml:138: The following error occurred while 
executing 
this line: 
C:\axiscpp\ws-axis\c\build\executeTest.xml:51: Warning: Could not find 
file C:\ 
xiscpp\ws-axis\c\tests\auto_build\testcases\output\${test.expected.serverRespon 

se} to copy. 
  
I guess that the server Response file not set correctly. Is the framework 
picking it from the xml file where test details are included ?? (ex: 
C:\axiscpp\ws-axis\c\tests\auto_build\testcases\tests\AxisBench.xml ) But 
in the CVS, this file is the same old file. 
  
Dushshantha 
  
 


From: John Hawkins [mailto:HAWKINSJ@uk.ibm.com] 
Sent: Thursday, June 09, 2005 4:05 PM
To: axis-c-dev@ws.apache.org
Subject: More changes 
  

And you also need to get the latest of services.xml and test.xml 

Mime
View raw message