axis-c-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From John Hawkins <HAWKI...@uk.ibm.com>
Subject RE: More changes
Date Thu, 09 Jun 2005 12:07:21 GMT
You must be on windows !

I put a new flag into the test.win32.properties called mockserver
unfortunately I've set it to true as defect. Make it false and you should 
be fine. I'll change the file in cvs to be false now.





"Dushshantha Chandradasa" <dchandradasa@virtusa.com> 
09/06/2005 12:45
Please respond to
"Apache AXIS C Developers List"


To
"Apache AXIS C Developers List" <axis-c-dev@ws.apache.org>
cc

Subject
RE: More changes






Hi john, 
 
I got the latest checkout and tested. I?m still getting the error that 
Samisa stated before.
 
setServerResponse:
 
BUILD FAILED
C:\axiscpp\ws-axis\c\test.xml:46: The following error occurred while 
executing
his line:
C:\axiscpp\ws-axis\c\test.xml:138: The following error occurred while 
executing
this line:
C:\axiscpp\ws-axis\c\build\executeTest.xml:51: Warning: Could not find 
file C:\
xiscpp\ws-axis\c\tests\auto_build\testcases\output\${test.expected.serverRespon
se} to copy.
 
I guess that the server Response file not set correctly. Is the framework 
picking it from the xml file where test details are included ?? (ex: 
C:\axiscpp\ws-axis\c\tests\auto_build\testcases\tests\AxisBench.xml ) But 
in the CVS, this file is the same old file.
 
Dushshantha
 

From: John Hawkins [mailto:HAWKINSJ@uk.ibm.com] 
Sent: Thursday, June 09, 2005 4:05 PM
To: axis-c-dev@ws.apache.org
Subject: More changes
 

And you also need to get the latest of services.xml and test.xml 

Mime
View raw message