axis-c-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Adrian Dick (JIRA)" <axis-c-...@ws.apache.org>
Subject [jira] Commented: (AXISCPP-913) couldnt call axis c++ webservice from a client ( warning: /axiscpp.conf not found)
Date Fri, 20 Jan 2006 11:42:42 GMT
    [ http://issues.apache.org/jira/browse/AXISCPP-913?page=comments#action_12363390 ] 

Adrian Dick commented on AXISCPP-913:
-------------------------------------

Ah, I think I'm now understanding the problem.

I'm just going to summarize, to ensure I've understood the whole picture correctly:
On the first system, you have:
  - installed Axis C++ and Apache2
  - generated and compiled client and server applications
  - successfully tested applications
On the second system, you have:
  - the client application
  - NOT installed Axis C++
  - application fails (unable to load libraries)

But the application works, once the libraries have been copied across to the second machine.

If this is a correct summary, then this is behaving as I'd expect.
Your application has a dependency on the Axis C++ runtime libraries (and indeed Xerces 2.2.0).
So, you will need to ensure that either you install Axis C++ on to the other machine, or copy
across the runtime libraries with your client application.

> couldnt call axis c++ webservice  from a client ( warning: /axiscpp.conf not found)
> -----------------------------------------------------------------------------------
>
>          Key: AXISCPP-913
>          URL: http://issues.apache.org/jira/browse/AXISCPP-913
>      Project: Axis-C++
>         Type: Task
>   Components: Client - Stub
>     Versions: 1.5 Beta
>  Environment: windows 2000, apache 2.0.55 and axis c++ 1.5 version
>     Reporter: mohan Goud Devanoor
>     Priority: Critical

>
> hello all,
> can any one help me please. i have installed apache 2.0.55 and axis c++ 1.5 version .
The sample calculator.exe runs perfectly on my system. but when i copy it to other system
and run giving endpoint url, it gives an error message
> Message:
> warning configuration file was not found ( /axiscpp.conf)
> Using default values
> Exception : DLOPEN failed in loading parser library..
> NOTE: when i copy all the parser libraries to that system then it works giving only the
warning...
> Exception: 

-- 
This message is automatically generated by JIRA.
-
If you think it was sent incorrectly contact one of the administrators:
   http://issues.apache.org/jira/secure/Administrators.jspa
-
For more information on JIRA, see:
   http://www.atlassian.com/software/jira


Mime
View raw message