axis-c-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Dave Meier (JIRA)" <j...@apache.org>
Subject [jira] Created: (AXIS2C-932) IIS module fails with service that has the name "services" in it
Date Fri, 25 Jan 2008 21:46:37 GMT
IIS module fails with service that has the name "services" in it
----------------------------------------------------------------

                 Key: AXIS2C-932
                 URL: https://issues.apache.org/jira/browse/AXIS2C-932
             Project: Axis2-C
          Issue Type: Bug
          Components: transport/http
    Affects Versions: Current (Nightly)
         Environment: Windows XP.
            Reporter: Dave Meier
            Priority: Critical


When I use the IIS module and try to call my service it fails to find the service.  The name
of my service is "aewebservices70", so the URL is "http://localhost:80/axis2/services/aewebservices70".
 The service is not found.

I found that there is a loop in axutil_parse_request_url_for_svc_and_op(...) where it keeps
looking for "services" so it end up returning "70" as the service name.
I modified the code to break out of the loop after the first "services" is found and that
fixed it.  I'm not sure if the loop is there for a reason:

    while (1)
    {
        tmp = strstr(tmp, axis2_request_url_prefix);
        if (!tmp)
        {
            break;
        }
        else
        {
            service_str = tmp;
            tmp += axutil_strlen(axis2_request_url_prefix);
            break;    // I added this line to get it to work...............
        }
    }


-- 
This message is automatically generated by JIRA.
-
You can reply to this email to add a comment to the issue online.


---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: axis-c-dev-unsubscribe@ws.apache.org
For additional commands, e-mail: axis-c-dev-help@ws.apache.org


Mime
View raw message