axis-c-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Asankha C. Perera" <asan...@wso2.com>
Subject Re: Issue talking to Axis2/C on IIS
Date Wed, 04 Jun 2008 02:46:04 GMT
Samisa
>>>> We have send a request using the full URL with  the POST method. 
>>>> But it seems that IIS discards the request before it give the 
>>>> control to the IIS module. So it seems like it is a bug in the IIS 
>>>> itself.
>>>
>>> Apparently. the full URL works for GET but not for POST with IIS.
>> AFAIK, the full URL in the POST and the HTTP 1.1 "Host" header are 
>> used when messages travel via proxies.. and also according to some 
>> tests done with .Net, IIS does seem to work with the full URL 
>> (however I didn't see this myself, but Ruwan will be able to share 
>> this info).. maybe you can check against .Net and see if there is a 
>> difference..
>
> What is the client you guys are using to send the full URL in the 
> request? We used tcpmon to resend the message wit had modified URL. We 
> also used telnet to test this. But a hint on the client you are using 
> would be helpful to debug.
We used Apache Synapse.. you can also telnet manually as shown on my 
initial mail.. if you manually telnet, make sure about the 
Content-Length header correctless

asankha

---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: axis-c-dev-unsubscribe@ws.apache.org
For additional commands, e-mail: axis-c-dev-help@ws.apache.org


Mime
View raw message