axis-c-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Tanković Nikola" <nikola.tanko...@gmail.com>
Subject Re: Axis2c CGI issue
Date Thu, 11 Sep 2008 13:04:03 GMT
It reads UP to content-length bytes, classic fread function.

2008/9/11 Supun Kamburugamuva <supun06@gmail.com>

> Hi Nikola,
>
> From your description it seems that CGI is blocking for reading the
> content-length (correct me if I'm wrong). In that case if something went
> wrong and content-length is not specified, does axis2/c comes to a halt?
>
> Supun..
>
> 2008/9/9 Tanković Nikola <nikola.tankovic@gmail.com>
>
> It is a fread call because server is supposed to provide data to CGI
>> program on stdin, it avaits for Content-Length amount of data in stdin that
>> server should provide. So maybe there's a problem there can you check that
>> client transmitts data ok, and that server provides them?
>>
>>
>> On Tue, Sep 9, 2008 at 3:54 PM, Tanković Nikola <
>> nikola.tankovic@gmail.com> wrote:
>>
>>> I'll get onto it and get you back soon.
>>>
>>>
>>> On Tue, Sep 9, 2008 at 10:52 AM, Gupta, Shivam <shivam.gupta@hp.com>wrote:
>>>
>>>>  Hi,
>>>>
>>>>    I am trying to run the CGI module that has been made available to
>>>> work with Axis2c 1.5. The module gets engaged but when I fire a client
>>>> request ( echo ), the Axis hangs. The clinet just stops after printing the
>>>> string : << Sending OM...>>
>>>>
>>>>    On debugging I found that the call on line no 115 in the file
>>>> axis2_cgi_stream.c is an fread call. This call just hangs and causes the
>>>> entire sertup to stop. Can someone help me with this behavior??
>>>>
>>>> Regards,
>>>> Shivam.
>>>>
>>>
>>>
>>
>
>
> --
> Software Engineer, WSO2 Inc
>
Mime
View raw message