axis-c-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Gautham Varada (JIRA)" <j...@apache.org>
Subject [jira] Created: (AXIS2C-1444) WS addressing enabled service returns just an acknowledgement and not the response
Date Mon, 01 Feb 2010 16:41:57 GMT
WS addressing enabled service returns just an acknowledgement and not the response
----------------------------------------------------------------------------------

                 Key: AXIS2C-1444
                 URL: https://issues.apache.org/jira/browse/AXIS2C-1444
             Project: Axis2-C
          Issue Type: Task
          Components: core/addressing
    Affects Versions: 1.6.0
         Environment: Unix
            Reporter: Gautham Varada
            Priority: Blocker


Hello,

I'm trying to implement a service that implements ws addressing in the axis2c framework. 

The service is mediated through a ESB flow(Message broker).

I send a asynchronous soap request and I get an ack back from the http server but no response.

There is not much information in the logs, the only information in log says

"Starting addressing out handler Starting addressing in handler Starting addressing out handler
soap_builder.c(852) SOAP message does not have a SOAP envelope element "

To enable ws addressing in axis 2c. I have made sure that the addressing module is enabled
in the axis2.xml and the services.xml has the wsmapping which matches the ws:action attribute
I send out.

Am I missing anything? Do I neeed to add any additonal metadata in the WSDL to enable ws addressing.

Any help is much appreciated.

It appears that this issue is common. I'm hoping there is a fix to this.

http://marc.info/?l=axis-c-dev&m=124039515904833&w=2

Thanks

GV


-- 
This message is automatically generated by JIRA.
-
You can reply to this email to add a comment to the issue online.


Mime
View raw message