axis-c-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Selvaratnam Uthaiyashankar <uthaiyashan...@gmail.com>
Subject Re: Linker error
Date Fri, 19 Feb 2010 05:13:24 GMT
Hi,

I think you are using Axis2/C binary release and you compile your
program using MinGW? Is that correct?

Axis2/C binary was compiled using microsoft compilers (visual studio).
 So, I don't think you can use that with MinGW. Did you try to compile
your client code with visual studio?

Regards,
Shankar

On Thu, Feb 18, 2010 at 7:50 PM, Søren Berggreen <shbenator@gmail.com> wrote:
> Hi
>
> I'm using Axis2/C version 1.6.0 on a windows client.
> I've noticed there are differences between windows and linux in the folder
> layout of Axis2/C.
>
> Company rules prohibit me from attaching my client, but I've attached 3
> files:
>
> SearchDocs_Compile_Log -> The log showing all the linker errors as they are
> outputted from Dec-C++.
> BuildLog.htm -> Build log from Visual Studio also showing linker errors.
> Makefile.win -> The makefile.
>
> Regards
> Søren
>
> On Thu, Feb 18, 2010 at 5:38 AM, Selvaratnam Uthaiyashankar
> <uthaiyashankar@gmail.com> wrote:
>>
>> Hi,
>>
>> can you attach your client and the makefile? Which Axis2/C version you
>> are using?
>>
>> Regards,
>> Shankar
>>
>> On Wed, Feb 17, 2010 at 6:05 PM, Søren Berggreen <shbenator@gmail.com>
>> wrote:
>> > Hi.
>> >
>> > I'm trying to build a client to a axis2c service, but I keep getting
>> > linker
>> > errors saying something like:
>> >
>> > File: test_client.o
>> > In function 'main':
>> > [Linker error] undefined reference to '_imp__axutil_env_create_all'
>> > [Linker error] undefined reference to '_imp__axutil_strcmp'
>> > [Linker error] undefined reference to '_imp__axutil_error_get_message'
>> > [Linker error] undefined reference to '_imp__axis2_stub_free'
>> > [Linker error] undefined reference to '_imp__axutil_env_free'
>> > etc....
>> >
>> > I'm doing the build on a Windows XP Pro.
>> >
>> > I've also tried on an Ubuntu, which gives me no errors during the
>> > linking
>> > process, but instead gives me:
>> > Segmentation fault: 0xb7f882e6 in __do_global_dtors_aux ()
>> >
>> > I've included the axis2c lib files in the linker options.
>> >
>> > --
>> > Med venlig hilsen/Best regards
>> > Søren H. Berggreen
>> >
>>
>>
>>
>> --
>> S.Uthaiyashankar
>> Software Architect
>> WSO2 Inc.
>> http://wso2.com/ - "lean . enterprise . middleware"
>
>
>
> --
> Med venlig hilsen/Best regards
> Søren H. Berggreen
>



-- 
S.Uthaiyashankar
Software Architect
WSO2 Inc.
http://wso2.com/ - "lean . enterprise . middleware"

Mime
View raw message