axis-c-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "S.Uthaiyashankar (JIRA)" <j...@apache.org>
Subject [jira] Created: (AXIS2C-1468) HTTP Basic Authentication is not working properly
Date Thu, 11 Mar 2010 04:03:27 GMT
HTTP Basic Authentication is not working properly
-------------------------------------------------

                 Key: AXIS2C-1468
                 URL: https://issues.apache.org/jira/browse/AXIS2C-1468
             Project: Axis2-C
          Issue Type: Bug
          Components: transport/http
    Affects Versions: Current (Nightly)
            Reporter: S.Uthaiyashankar
            Assignee: S.Uthaiyashankar
             Fix For: 1.7.0


Steps to recreate:
(1) Enable Http basic auth in httpd
(2) Uncomment <parameter name="HTTP-Authentication" ....> in http transport sender of
client side axis2.xml
(3) Invoke echo sample
(4) Client sends the request
(5) Server sends "401 Authorization Required" header
(6) Client sends http headers including "Authorization: Basic" header. But there are no body
for the second request. 
(7) Since there are no request, client will not get any reply.

Note that echo_blocking_auth (when passing username, password as command line parameters)
works correctly. 


-- 
This message is automatically generated by JIRA.
-
You can reply to this email to add a comment to the issue online.


---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: c-dev-unsubscribe@axis.apache.org
For additional commands, e-mail: c-dev-help@axis.apache.org


Mime
View raw message