axis-java-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Anne Thomas Manes" <atma...@gmail.com>
Subject Re: FW: [Axis 1.3] wsdl with import vs. without import
Date Fri, 07 Apr 2006 19:23:05 GMT
You need to define a targetNamespace for your schema.

Anne

On 4/7/06, Dovholuk, Clint <Clint.Dovholuk@globalcrossing.com> wrote:
>
> Can anybody point me at my problem with ""?  I added this to my
> server-config.wsdd...
>
> <property name="namespaceUri" value="http://mynamespace"/>
>
> but it didn't 'help' any..
>
>  ------------------------------
> *From:* Dovholuk, Clint [mailto:Clint.Dovholuk@GlobalCrossing.com]
> *Sent:* Thursday, April 06, 2006 7:46 AM
> *To:* axis-user@ws.apache.org
> *Subject:* [Axis 1.3] wsdl with import vs. without import
>
>  Hello all,
>
> I think this post might be related to my last post titled:
>   [Axis 1.3] Namespace issues, element with "" namespace
>
> I've been trying to include a schema to a wsdl document, generate code for
> axis and use the generated classes as a web service but when I include the
> schema doc, I find that (I think) because of the "" namespace being applied
> to an element higher up the doc multiple namespaces are being injected into
> the response (ns2 through ns15+) all of which have the exact same namespace
> (including the 'wrapper' element).
>
> I attached a .zip file (rename to .zip from _zip) with the two wsdls, the
> schemas, and the TCPMonitor capture of each...
>
> Any thoughts? I appreciate anyone taking the time to look at this...
>
> -cwd
>
>

Mime
View raw message