axis-java-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "John Kaputin (gmail)" <jakapu...@gmail.com>
Subject Re: mvn error finding Woden 20071221 SNAPSHOT
Date Fri, 01 Feb 2008 09:54:02 GMT
Tom,
I was attempting to run a local Axis2 maven build to investigate your
problem, but got sidetracked - sorry about that. Lawrence's suggestion was
what I had in mind anyway.  Sandakith's recommendations are correct too. Is
this issue resolved now - please post if you're still have problems.

thanks,
John Kaputin.

On 1/31/08, Lawrence Mandel <lmandel@ca.ibm.com> wrote:
>
> Hi Tom,
>
> I don't know the specifics here but how about using
>
>
> http://people.apache.org/repo/m2-snapshot-repository/org/apache/woden/woden/1.0-SNAPSHOT/maven-metadata.xml
>
> This looks like it points to a recent build.
>
> Lawrence
>
>
>
>
>
> "Tom Seelbach" <tom.seelbach@gmail.com>
> 01/29/2008 04:58 PM
> Please respond to
> woden-dev@ws.apache.org
>
>
> To
> axis-dev@ws.apache.org, woden-dev@ws.apache.org
> cc
>
> Subject
> mvn error finding Woden 20071221 SNAPSHOT
>
>
>
>
>
>
> I'm running a local build of just axis2 kernel and I get this error.   If
> you look at
>
> http://people.apache.org/repo/m2-snapshot-repository/org/apache/woden/woden/1.0-incubating-SNAPSHOT/maven-metadata.xml
> , it  seems to point to 20071221.1400302-825.jar but that jar is not
> there.
>
> Does this have something to do with Woden graduating from incubator?  Or
> have i hosed my local build env.   (this is not the continuum build which
> is running fine).
>
> thanks,
> Tom
>
>
> [INFO]
> ------------------------------------------------------------------------
> [INFO] Building Apache Axis 2.0 - Kernel
> [INFO]    task-segment: [install]
> [INFO]
> ------------------------------------------------------------------------
> [INFO] [resources:resources]
> [INFO] Using default encoding to copy filtered resources.
> Downloading:
>
> http://people.apache.org/repo/m2-snapshot-repository/org/apache/woden/woden/1.0-incubating-SNAPSHOT/woden-1.0-incubating-20071221.140302-825.jar
>
> [INFO]
> ------------------------------------------------------------------------
> [ERROR] BUILD ERROR
> [INFO]
> ------------------------------------------------------------------------
> [INFO] Failed to resolve artifact.
>
>
> Missing:
> ----------
> 1) org.apache.woden:woden:jar:1.0-incubating-SNAPSHOT
>
>   Try downloading the file manually from the project website.
>
>   Then, install it using the command:
>       mvn install:install-file -DgroupId=org.apache.woden
> -DartifactId=woden -Dversion=1.0-incubating-20071221.140302-825
> -Dpackaging=jar -Dfile=/path/to/file
>
>   Alternatively, if you host your own repository you can deploy the file
> there:
>       mvn deploy:deploy-file -DgroupId=org.apache.woden -DartifactId=woden
> -Dversion=1.0-incubating-20071221.140302-825 -Dpackaging=jar
> -Dfile=/path/to/file -Durl=[url] -DrepositoryId=[id]
>
>   Path to dependency:
>         1) org.apache.axis2:axis2-kernel:jar:SNAPSHOT
>         2) org.apache.woden:woden:jar:1.0-incubating-SNAPSHOT
>
> ----------
> 1 required artifact is missing.
>
> for artifact:
>   org.apache.axis2:axis2-kernel:jar:SNAPSHOT
>
> from the specified remote repositories:
>   apache.snapshots (http://people.apache.org/repo/m2-snapshot-repository),
>   eclipse-repo (http://repo1.maven.org/eclipse),
>   central (http://repo1.maven.org/maven2),
>   jibx (http://jibx.sourceforge.net/maven),
>   apache-ws-snapshots2 (http://ws.zones.apache.org/repository2),
>   apache-incubating (
> http://people.apache.org/repo/m2-incubating-repository),
>   tomcat-repository (http://tomcat.apache.org/dev/dist/m2-repository),
>   java.net (http://download.java.net/maven/1/)
>
>
>
>
> ---------------------------------------------------------------------
> To unsubscribe, e-mail: axis-dev-unsubscribe@ws.apache.org
> For additional commands, e-mail: axis-dev-help@ws.apache.org
>
>

Mime
View raw message