axis-java-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Sebastian Schneider (JIRA)" <j...@apache.org>
Subject [jira] Commented: (AXIS2-3163) BUG in service archiver plugin for eclipse of latest version (1.3)
Date Tue, 15 Sep 2009 06:17:57 GMT

    [ https://issues.apache.org/jira/browse/AXIS2-3163?page=com.atlassian.jira.plugin.system.issuetabpanels:comment-tabpanel&focusedCommentId=12755375#action_12755375
] 

Sebastian Schneider commented on AXIS2-3163:
--------------------------------------------

Workaround: Deleting dialog_settings.xml from workspace\.metadata\.plugins\Axis2_Service_Archiver
each time before you start Eclipse like described in some forums does the job for me. The
wizard then works fine for me till the next start of Eclipse.

> BUG in service archiver plugin for eclipse of latest version (1.3)
> ------------------------------------------------------------------
>
>                 Key: AXIS2-3163
>                 URL: https://issues.apache.org/jira/browse/AXIS2-3163
>             Project: Axis 2.0 (Axis2)
>          Issue Type: Bug
>          Components: Tools
>    Affects Versions: 1.3
>            Reporter: Ashok kariyappa
>            Assignee: Lahiru Sandakith Gallege
>
> Not able to archive the file  using this wizard. it is not supporting properly ,
> it wont give error or any thing it simply wont work .
>  
> it wont go forward if  click on the next button .
> when click the second time it will start proceding and once the Generate service XML
screen comes , it wont proceed will stop there.
> somebody mention this issue earlier, they said , it is resolved in new version, but not.
> i am having the new version 1.3 of codegen and service archiver . the same problem with
this..
> regards
> ashok.k

-- 
This message is automatically generated by JIRA.
-
You can reply to this email to add a comment to the issue online.


Mime
View raw message