axis-java-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From gzxyong <gzxy...@126.com>
Subject Re: Re: axis2 deploy error
Date Wed, 05 Jun 2013 02:07:25 GMT
I can see all services in http://services.abc.com/services/listServices  , include the Version
service .
I think it's WSDL is true,but I want to test the WSDL is working,I'am clicking it,errors happened(Http
status 404 : Requested resource not found)

Thanks!






gzxyong

From: Shameera Rathnayaka
Date: 2013-06-05 01:05
To: java-dev; gzxyong
Subject: Re: Re: axis2 deploy error
If http://services.abc.com/services/listServices works. then axis2 has deployed correctly
it working. Can you see the Version service in that list? If it is there you can see it's
WSDL by clicking on that. 


Cheers,
Shameera. 



On Tue, Jun 4, 2013 at 6:20 PM, gzxyong <gzxyong@126.com> wrote:

Hi,Thanks your answer.
http://services.abc.com/services/Version?wsdl 
This service(Version) is axis2 sample,I think,it's no problem.
My web server is tomcat,The project deployed in top-level domain(only one domain www.abc.com)
,It's ok.
But I deploy it in second-level domain(services.abc.com),It has some errors.

I don't know what's wrony with it.

Thanks








gzxyong

From: Shameera Rathnayaka
Date: 2013-06-04 19:38
To: java-dev; gzxyong
Subject: Re: axis2 deploy error
Hi, 


It should be http://services.abc.com/services/Version?wsdl  in your case.


Thanks,
Shameera.



On Tue, Jun 4, 2013 at 2:31 PM, gzxyong <gzxyong@126.com> wrote:

Axis2 team:
Excuse me,my english is poor.
My axis2 deploy in top-level domain(www.abc.com) is Ok , but deploy in second-level(services.abc.com)
domain ,it has some error. 
http://services.abc.com/axis2-web/HappyAxis.jsp is ok. 
http://services.abc.com/axis2-admin/ is ok.
http://services.abc.com/services/listServices is ok ,I can see my services list , and my service
status is active.
But I clicked my service (http://services.abc.com/services/Version=?wsdl) ,errors was happened.

Error: 
Http status 404 : Requested resource not found! =20
please help me,what's wrong with this. 
Thanks!



gzxyong





-- 

Best Regards,
Shameera Rathnayaka. 


email: shameera AT apache.org , shameerainfo AT gmail.com
Blog : http://shameerarathnayaka.blogspot.com/






-- 

Best Regards,
Shameera Rathnayaka.


email: shameera AT apache.org , shameerainfo AT gmail.com
Blog : http://shameerarathnayaka.blogspot.com/
Mime
View raw message