axis-java-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Sterpu Victor (JIRA)" <j...@apache.org>
Subject [jira] [Updated] (AXIS2-5820) HTTP 1.1, empty Content-Encoding
Date Sat, 19 Nov 2016 18:45:59 GMT

     [ https://issues.apache.org/jira/browse/AXIS2-5820?page=com.atlassian.jira.plugin.system.issuetabpanels:all-tabpanel
]

Sterpu Victor updated AXIS2-5820:
---------------------------------
    Description: 
I have a few stubs in Axis2 and recently I had to communicate with another server that is
not Axis2. Sometimes this server answers with a empty Content-Encoding and Axis gives me the
error: "HTTP :unsupported content-encoding of '' found". 

The SOAP call is succesfully executed on the server but I can never know for sure. Maybe the
was an error that is hidden by this message(HTTP :unsupported content-encoding of '' found).

I wish to be able ignore the Content-Encoding or to set a default Content-Encoding when the
server is not sending it.

I pasted at the end of the mail a full header with this problem.

Thank you.



 HTTP/1.1 200 OK
 X-Backside-Transport: OK OK
 Connection: Keep-Alive
 Transfer-Encoding: chunked
 Date: Sat, 19 Nov 2016 16:08:44 GMT
 X-Powered-By: Servlet/3.0
 SOAPAction:
 "core.des.uti.ro/StoreClinicalDocument/storeClinicalDocumentSRequest"
 $WSPR: HTTP/1.1
 User-Agent: Axis2
 x509: ********************
 Host: ws.des-cnas.ro
 _WS_HAPRT_WLMVERSION: -1
 $WSIS: false
 Surrogate-Capability: WS-ESI="ESI/1.0+"
 Via: 1.1 AQAAAEZVhAE-
 $WSRA: 172.30.8.81
 OSCP_RESPONSE: *****************
 $WSSC: http
 X-Client-IP: ****
 serial: ******************
 $WSRH: 172.30.8.81
 Expect: 100-Continue
 Authorization: Basic ***************************************
 issuer: C=RO, O=certSIGN, OU=certSIGN Qualified CA Class 3 G2, CN=certSIGN
 Qualified CA Class 3 G2
 $WSSN: ws.des-cnas.ro
 $WSSP: 80
 Content-Type: text/xml
 Content-Encoding:
 Content-Language: en-US
 X-Archived-Client-IP: ****

  was:
I have a few stubs in Axis2 and recently I had to cimmunicate with another server that is
not Axis2. Sometimes this server answers with a empty Content-Encoding and Axis gives me the
error: "HTTP :unsupported content-encoding of '' found". 

The SOAP call is succesfully executed on the server but I can never know for sure. Maybe the
was an error that is hidden by this message(HTTP :unsupported content-encoding of '' found).

I wish to be able ignore the Content-Encoding or to set a default Content-Encoding when the
server is not sending it.

I pasted at the end of the mail a full header with this problem.

Thank you.



 HTTP/1.1 200 OK
 X-Backside-Transport: OK OK
 Connection: Keep-Alive
 Transfer-Encoding: chunked
 Date: Sat, 19 Nov 2016 16:08:44 GMT
 X-Powered-By: Servlet/3.0
 SOAPAction:
 "core.des.uti.ro/StoreClinicalDocument/storeClinicalDocumentSRequest"
 $WSPR: HTTP/1.1
 User-Agent: Axis2
 x509: ********************
 Host: ws.des-cnas.ro
 _WS_HAPRT_WLMVERSION: -1
 $WSIS: false
 Surrogate-Capability: WS-ESI="ESI/1.0+"
 Via: 1.1 AQAAAEZVhAE-
 $WSRA: 172.30.8.81
 OSCP_RESPONSE: *****************
 $WSSC: http
 X-Client-IP: ****
 serial: ******************
 $WSRH: 172.30.8.81
 Expect: 100-Continue
 Authorization: Basic ***************************************
 issuer: C=RO, O=certSIGN, OU=certSIGN Qualified CA Class 3 G2, CN=certSIGN
 Qualified CA Class 3 G2
 $WSSN: ws.des-cnas.ro
 $WSSP: 80
 Content-Type: text/xml
 Content-Encoding:
 Content-Language: en-US
 X-Archived-Client-IP: ****


> HTTP 1.1, empty Content-Encoding
> --------------------------------
>
>                 Key: AXIS2-5820
>                 URL: https://issues.apache.org/jira/browse/AXIS2-5820
>             Project: Axis2
>          Issue Type: Wish
>    Affects Versions: 1.7.3
>         Environment: Windows, Netbeans
>            Reporter: Sterpu Victor
>
> I have a few stubs in Axis2 and recently I had to communicate with another server that
is not Axis2. Sometimes this server answers with a empty Content-Encoding and Axis gives me
the error: "HTTP :unsupported content-encoding of '' found". 
> The SOAP call is succesfully executed on the server but I can never know for sure. Maybe
the was an error that is hidden by this message(HTTP :unsupported content-encoding of '' found).
> I wish to be able ignore the Content-Encoding or to set a default Content-Encoding when
the server is not sending it.
> I pasted at the end of the mail a full header with this problem.
> Thank you.
>  HTTP/1.1 200 OK
>  X-Backside-Transport: OK OK
>  Connection: Keep-Alive
>  Transfer-Encoding: chunked
>  Date: Sat, 19 Nov 2016 16:08:44 GMT
>  X-Powered-By: Servlet/3.0
>  SOAPAction:
>  "core.des.uti.ro/StoreClinicalDocument/storeClinicalDocumentSRequest"
>  $WSPR: HTTP/1.1
>  User-Agent: Axis2
>  x509: ********************
>  Host: ws.des-cnas.ro
>  _WS_HAPRT_WLMVERSION: -1
>  $WSIS: false
>  Surrogate-Capability: WS-ESI="ESI/1.0+"
>  Via: 1.1 AQAAAEZVhAE-
>  $WSRA: 172.30.8.81
>  OSCP_RESPONSE: *****************
>  $WSSC: http
>  X-Client-IP: ****
>  serial: ******************
>  $WSRH: 172.30.8.81
>  Expect: 100-Continue
>  Authorization: Basic ***************************************
>  issuer: C=RO, O=certSIGN, OU=certSIGN Qualified CA Class 3 G2, CN=certSIGN
>  Qualified CA Class 3 G2
>  $WSSN: ws.des-cnas.ro
>  $WSSP: 80
>  Content-Type: text/xml
>  Content-Encoding:
>  Content-Language: en-US
>  X-Archived-Client-IP: ****



--
This message was sent by Atlassian JIRA
(v6.3.4#6332)

---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: java-dev-unsubscribe@axis.apache.org
For additional commands, e-mail: java-dev-help@axis.apache.org


Mime
View raw message