axis-java-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Muhammad Hamid (JIRA)" <j...@apache.org>
Subject [jira] [Commented] (AXIS2-5936) Soapenv namespace is not added implicitly or explicitly on Linux Tikanga
Date Fri, 07 Dec 2018 17:12:00 GMT

    [ https://issues.apache.org/jira/browse/AXIS2-5936?page=com.atlassian.jira.plugin.system.issuetabpanels:comment-tabpanel&focusedCommentId=16713100#comment-16713100
] 

Muhammad Hamid commented on AXIS2-5936:
---------------------------------------

Hi [~veithen] I've just tried it with Redhat 7.5 Maipo, same issue. Is there any possibility
that the WSDL may have affected this ?

I put two logs in my code and here's their outputs
{code:java}
log.info(_operationClient.getOptions().getSoapVersionURI()); /// This printed http://schemas.xmlsoap.org/soap/envelope/
log.info(env.toString());// This printed  <?xml version='1.0' encoding='utf-8'?><soapenv:Envelope
xmlns:mod="http://some.webservice.namespace"><soapenv:Header></soapenv:Header><soapenv:Body>
...
{code}

> Soapenv namespace is not added implicitly or explicitly on Linux Tikanga
> ------------------------------------------------------------------------
>
>                 Key: AXIS2-5936
>                 URL: https://issues.apache.org/jira/browse/AXIS2-5936
>             Project: Axis2
>          Issue Type: Bug
>          Components: adb
>    Affects Versions: 1.6.4, 1.7.8
>            Reporter: Muhammad Hamid
>            Priority: Major
>
> Tested with Linux  (Red Hat Enterprise Linux Server release 5.11 (Tikanga) and 7.5
(Maipo)), namespace for soapenv is not being added, tried to add it implicitly, doesn't work.
> The only workaround I was able to do to fix this is to use SOAP 11 envelope, and add
it's namespace, so seems like this error is specific to SOAP 12.
> Java version in Linux: jdk1.8.0_92
> Java version in Windows: jdk1.8.0.161
> p.s in windows everything works fine, I don't have to specify envelope's version, or
namespace URI.
> another p.s: this issue had been there since version 1.6.2, and I believe it's OS specific,
should try it on newer redhat OS.
> Update: I've tried it with Redhat 7.5 Maipo, same issue



--
This message was sent by Atlassian JIRA
(v7.6.3#76005)

---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: java-dev-unsubscribe@axis.apache.org
For additional commands, e-mail: java-dev-help@axis.apache.org


Mime
View raw message