beehive-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Carlin Rogers" <carlin.rog...@gmail.com>
Subject Re: [jira] problem with netui-data:repeater tag (new to beehive)
Date Thu, 25 Oct 2007 17:35:38 GMT
Hi Garlapati,

I see you are using WebLogic. Is your application and upgrade from an
older version written with Workshop 8.1? Are you using backward
compatible tags and expression language from Weblogic 9.0?

If so, take a look at these documents...
http://edocs.bea.com/wlw/docs101/guide/upgrading/conChangesDuringUpgrade.html
http://edocs.bea.com/wlw/docs101/guide/upgrading/conUpgradingPageFlows.html#changing_default_el

Kind regards,
Carlin


On 10/24/07, rkrgarlapati <rkrgarlapati@yahoo.com> wrote:
>
> Hi Carlin,
>
> Thank you for your reply.
> Yeah, i agree with you. It was supposed to work fine. I think i am doing
> something wrong. I am unable to trace it out.
> Version of NetUI : using beehive which is available in Weblogic 9.0 version.
> OS : Windows XP
> IDE : TextPad
>
>
> Regards,
> Garlapati
>
>
>
>
> Carlin Rogers-2 wrote:
> >
> > Hi Garlapati,
> >
> > The best place for questions like this would be the Beehive - User
> > mailing list rather than the Dev list.
> >
> > The example you provided looks correct and I ran a simple test using
> > your mark up. Seems to work fine. I'm curious, what version of NetUI
> > are you using and from what platform or IDE?
> >
> > Kind regards,
> > Carlin
> >
> >
> > On 10/24/07, rkrgarlapati <rkrgarlapati@yahoo.com> wrote:
> >>
> >> Hi,
> >>
> >> I am new to Beehive, I am facing a typical problem,
> >>
> >>      <netui-data:repeater dataSource="pageInput.customers">
> >>          <netui-data:repeaterItem>
> >>              <li><netui:span value="${container.item.lastName},
> >> ${container.item.firstName}"/></li>
> >>          </netui-data:repeaterItem>
> >>      </netui-data:repeater>
> >>
> >> My problem is: in dataSource attribute i am unable to use pageInput or
> >> actionForm or any thing else, it's not allowing me to put anything before
> >> customer object.
> >> If i do change like : <netui-data:repeater dataSource="customers"> it's
> >> working fine. Requesting to clarify this typical behavior. I mean where
> >> would be doing wrong.
> >> Another problem : the tag netui:span value="${container.item.lastName}"
> >> is
> >> not displaying me the value of lastName, instead it was displaying me
> >> ${container.item.lastName} string directly on my Screen. it is very
> >> strange
> >> behaviour.
> >>
> >> Requesting to clarify these two questions please. as i am new to beehive,
> >> i
> >> am unable to trace where i am going wrong. Unfortunately i dont have
> >> access
> >> to this site from my office.
> >>
> >> Regards,
> >> garlapati
> >>
> >>
> >> --
> >> View this message in context:
> >> http://www.nabble.com/problem-with-netui-data%3Arepeater-tag-%28new-to-beehive%29-tf4686264.html#a13392536
> >> Sent from the Beehive - Dev mailing list archive at Nabble.com.
> >>
> >>
> >
> >
>
> --
> View this message in context: http://www.nabble.com/problem-with-netui-data%3Arepeater-tag-%28new-to-beehive%29-tf4686264.html#a13400726
> Sent from the Beehive - Dev mailing list archive at Nabble.com.
>
>

Mime
View raw message