buildr-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Adam Crain" <adam.cr...@plymouthsystems.com>
Subject RE: installation/checking install
Date Mon, 22 Feb 2010 14:07:51 GMT
Hi Alex,

Yes, I went through and did a fresh install of ruby and then did gem
update --system this morning to verify.

I end up with the same error message when I run buildr. I'm using the
ruby 1.8.6 One Click Installer.

Strangely enough, I get the same error when trying the install under
cygwin. My previous problem with cygwin was just
gcc not likely my JAVA_HOME path. Same error now:

$ buildr
/usr/lib/ruby/gems/1.8/gems/rake-0.8.7/lib/rake.rb:2503:in
`const_missing': uninitialized constant Gem::Requirement::OP_RE
(NameError)
        from
/usr/lib/ruby/gems/1.8/gems/buildr-1.3.5-x86-mswin32/lib/buildr/packagin
g/version_requirement.rb:24
        from
/usr/lib/ruby/site_ruby/1.8/rubygems/custom_require.rb:31:in
`gem_original_require'
        from
/usr/lib/ruby/site_ruby/1.8/rubygems/custom_require.rb:31:in `require'
        from
/usr/lib/ruby/gems/1.8/gems/buildr-1.3.5-x86-mswin32/lib/buildr/packagin
g/artifact_namespace.rb:17
        from
/usr/lib/ruby/site_ruby/1.8/rubygems/custom_require.rb:31:in
`gem_original_require'
        from
/usr/lib/ruby/site_ruby/1.8/rubygems/custom_require.rb:31:in `require'
        from
/usr/lib/ruby/gems/1.8/gems/buildr-1.3.5-x86-mswin32/lib/buildr/packagin
g/artifact.rb:19
        from
/usr/lib/ruby/site_ruby/1.8/rubygems/custom_require.rb:31:in
`gem_original_require'
        from
/usr/lib/ruby/site_ruby/1.8/rubygems/custom_require.rb:31:in `require'
        from
/usr/lib/ruby/gems/1.8/gems/buildr-1.3.5-x86-mswin32/lib/buildr/packagin
g.rb:17
        from
/usr/lib/ruby/site_ruby/1.8/rubygems/custom_require.rb:31:in
`gem_original_require'
        from
/usr/lib/ruby/site_ruby/1.8/rubygems/custom_require.rb:31:in `require'
        from
/usr/lib/ruby/gems/1.8/gems/buildr-1.3.5-x86-mswin32/lib/buildr.rb:21
        from
/usr/lib/ruby/site_ruby/1.8/rubygems/custom_require.rb:31:in
`gem_original_require'
        from
/usr/lib/ruby/site_ruby/1.8/rubygems/custom_require.rb:31:in `require'
        from
/usr/lib/ruby/gems/1.8/gems/buildr-1.3.5-x86-mswin32/bin/buildr:18
        from /usr/bin/buildr:19:in `load'
        from /usr/bin/buildr:19


Here are the gems installed:

$ gem list

*** LOCAL GEMS ***

Antwrap (0.7.0)
archive-tar-minitar (0.5.2)
builder (2.1.2)
buildr (1.3.5)
gemcutter (0.4.0)
highline (1.5.2, 1.5.1)
hoe (2.5.0, 2.3.3)
json_pure (1.2.0)
net-sftp (2.0.4, 2.0.2)
net-ssh (2.0.20, 2.0.15)
rake (0.8.7)
rjb (1.1.9, 1.1.6)
rspec (1.3.0, 1.2.8)
rubyforge (2.0.3, 1.0.5)
rubygems-update (1.3.6)
rubyzip (0.9.4, 0.9.1)
xml-simple (1.0.12)


-----Original Message-----
From: Alex Boisvert [mailto:alex.boisvert@gmail.com] 
Sent: Sunday, February 21, 2010 8:48 PM
To: users@buildr.apache.org
Subject: Re: installation/checking install

Never seen this one before...  you may want to try running:

gem update --system

before installing buildr.

alex

On Sun, Feb 21, 2010 at 3:10 PM, Adam Crain
<adam.crain@plymouthsystems.com>wrote:

> I would like to give builder a whirl, but installation has proven less
> that easy....
>
>
>
> So far I've tried windows and cygwin installs to no avail. I was able
to
> get the windows install to eventually run by explicitly specifying:
>
>
>
> gem install buildr -platform=mswin32
>
>
>
> However, now when I run buildr:
>
>
>
> >buildr
>
> C:/Ruby/lib/ruby/gems/1.8/gems/rake-0.8.7/lib/rake.rb:2503:in
> `const_missing': u
>
> ninitialized constant Gem::Requirement::OP_RE (NameError)
>
>        from
> C:/Ruby/lib/ruby/gems/1.8/gems/buildr-1.3.5-x86-mswin32/lib/buildr/
>
> packaging/version_requirement.rb:24
>
>        from
> C:/Ruby/lib/ruby/site_ruby/1.8/rubygems/custom_require.rb:31:in `ge
>
> m_original_require'
>
>
>
> Cygwin, didn't install at all. I've got JAVA_HOME defined, and am
using
> the ruby 1.8.6 binary installer. Ideas?
>
>
>
> Thanks,
>
> Adam
>
>
>
>
>
>

Mime
View raw message