buildr-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Antoine Toulme <anto...@lunar-ocean.com>
Subject Re: Unable to get buildr working
Date Tue, 06 Apr 2010 20:50:28 GMT
You can try our RC for 1.4:
http://people.apache.org/~toulmean/buildr/1.4.0/

BUILDR-384 is fixed in it.

On Tue, Apr 6, 2010 at 13:48, KlaasJan Elzinga <klaasjanelzinga@gmail.com>wrote:

> Hello,
>
> I tried to install the buildr on my mac and get it to run. After install I
> encountered https://issues.apache.org/jira/browse/BUILDR-384 I downgraded
> to
> buildr version 1.3.3 and got buildr -v working.
>
> After creating a simple buildfile I got:
> $ buildr build
> /Library/Ruby/Gems/1.8/gems/rake-0.8.1/lib/rake.rb:2237:in `const_missing':
> uninitialized constant Gem::Requirement::OP_RE (NameError)
> from
>
> /Library/Ruby/Gems/1.8/gems/buildr-1.3.3/lib/buildr/java/version_requirement.rb:24
> from /Library/Ruby/Site/1.8/rubygems/custom_require.rb:31:in
> `gem_original_require'
> from /Library/Ruby/Site/1.8/rubygems/custom_require.rb:31:in `require'
> from
>
> /Library/Ruby/Gems/1.8/gems/buildr-1.3.3/lib/buildr/packaging/artifact_namespace.rb:17
> from /Library/Ruby/Site/1.8/rubygems/custom_require.rb:31:in
> `gem_original_require'
> from /Library/Ruby/Site/1.8/rubygems/custom_require.rb:31:in `require'
> from
>
> /Library/Ruby/Gems/1.8/gems/buildr-1.3.3/lib/buildr/packaging/artifact.rb:20
> from /Library/Ruby/Site/1.8/rubygems/custom_require.rb:31:in
> `gem_original_require'
> from /Library/Ruby/Site/1.8/rubygems/custom_require.rb:31:in `require'
> from /Library/Ruby/Gems/1.8/gems/buildr-1.3.3/lib/buildr/packaging.rb:19
> from /Library/Ruby/Site/1.8/rubygems/custom_require.rb:31:in
> `gem_original_require'
> from /Library/Ruby/Site/1.8/rubygems/custom_require.rb:31:in `require'
> from /Library/Ruby/Gems/1.8/gems/buildr-1.3.3/lib/buildr/java/pom.rb:18
> from /Library/Ruby/Site/1.8/rubygems/custom_require.rb:31:in
> `gem_original_require'
> from /Library/Ruby/Site/1.8/rubygems/custom_require.rb:31:in `require'
> from
> /Library/Ruby/Gems/1.8/gems/buildr-1.3.3/lib/buildr/core/generate.rb:17
> from /Library/Ruby/Site/1.8/rubygems/custom_require.rb:31:in
> `gem_original_require'
> from /Library/Ruby/Site/1.8/rubygems/custom_require.rb:31:in `require'
> from /Library/Ruby/Gems/1.8/gems/buildr-1.3.3/lib/buildr/core.rb:27
> from /Library/Ruby/Site/1.8/rubygems/custom_require.rb:31:in
> `gem_original_require'
> from /Library/Ruby/Site/1.8/rubygems/custom_require.rb:31:in `require'
> from /Library/Ruby/Gems/1.8/gems/buildr-1.3.3/lib/buildr.rb:20
> from /Library/Ruby/Site/1.8/rubygems/custom_require.rb:31:in
> `gem_original_require'
> from /Library/Ruby/Site/1.8/rubygems/custom_require.rb:31:in `require'
> from /Library/Ruby/Gems/1.8/gems/buildr-1.3.3/bin/buildr:19
> from /usr/bin/buildr:19:in `load'
> from /usr/bin/buildr:19
>
> Ryby version: ruby 1.8.7 (2009-06-08 patchlevel 173) [universal-darwin10.0]
>
> These are the installed gems:
> $ gem list
>
> *** LOCAL GEMS ***
>
> actionmailer (2.3.5, 2.2.2, 1.3.6)
> actionpack (2.3.5, 2.2.2, 1.13.6)
> actionwebservice (1.2.6)
> activerecord (2.3.5, 2.2.2, 1.15.6)
> activeresource (2.3.5, 2.2.2)
> activesupport (2.3.5, 2.2.2, 1.4.4)
> acts_as_ferret (0.4.4, 0.4.3)
> Antwrap (0.7.0)
> archive-tar-minitar (0.5.2)
> builder (2.1.2)
> buildr (1.3.3)
> capistrano (2.5.18, 2.5.2)
> cgi_multipart_eof_fix (2.5.0)
> daemons (1.0.10)
> dnssd (1.3.1, 0.6.0)
> fastthread (1.0.7, 1.0.1)
> fcgi (0.8.8, 0.8.7)
> ferret (0.11.6)
> gem_plugin (0.2.3)
> highline (1.5.2, 1.5.1, 1.5.0, 1.4.0)
> hoe (2.6.0, 2.3.3, 1.11.0, 1.7.0)
> hpricot (0.8.2, 0.6.164)
> json_pure (1.2.3)
> libxml-ruby (1.1.3, 1.1.2)
> mongrel (1.1.5)
> needle (1.3.0)
> net-scp (1.0.2, 1.0.1)
> net-sftp (2.0.4, 2.0.2, 2.0.1, 1.1.1)
> net-ssh (2.0.21, 2.0.15, 2.0.11, 2.0.4, 1.1.4)
> net-ssh-gateway (1.0.1, 1.0.0)
> rack (1.1.0, 1.0.1)
> rails (2.3.5, 2.2.2, 1.2.6)
> rake (0.8.7, 0.8.4, 0.8.3, 0.8.1)
> RedCloth (4.2.3, 4.1.1)
> rjb (1.2.0, 1.1.9, 1.1.6)
> rspec (1.3.0, 1.2.8, 1.2.2, 1.1.5)
> ruby-openid (2.1.7, 2.1.2)
> ruby-yadis (0.3.4)
> rubyforge (2.0.4, 1.0.5, 1.0.3, 1.0.0)
> rubygems-update (1.3.5)
> rubynode (0.1.5)
> rubyzip (0.9.4, 0.9.1)
> sqlite3-ruby (1.2.5, 1.2.4)
> termios (0.9.4)
> xml-simple (1.0.12, 1.0.11)
> xmpp4r (0.5, 0.4)
>
> Please note that there are some unused gems since I tried to downgrade rake
> and rubygems-update to 1.3.5.  That didn't work either.
>
> Anyone got an idea (JAVA_HOME is set, btw)?
>
> TIA,
> KlaasJan Elzinga
>

Mime
  • Unnamed multipart/alternative (inline, None, 0 bytes)
View raw message