buildr-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Antoine Toulme <anto...@lunar-ocean.com>
Subject Re: Windows installation woes
Date Fri, 09 Sep 2011 20:47:57 GMT
Something is wrong with the all-in-one then. The buildr executable bits are
wrong and I couldn't make it work out of the box.

Time to file a bug!

On Fri, Sep 9, 2011 at 11:37, Damian Monogue <demonnic@gmail.com> wrote:

> Ok, so I downloaded the all in one, and once I realized I still had to do a
> 'gem install buildr' with the jruby implementation provided it went much
> more smoothly. Now to do some testing to be sure it works the same using
> jruby on windows as it does using MRI 1.8.7p352 on the linux build node.
>
> Thanks, Antoine. You're a lifesaver.
>
>
> On Thu, Sep 8, 2011 at 9:30 PM, Antoine Toulme <antoine@lunar-ocean.com>wrote:
>
>> Did you try the all-in-one bundle based on jruby you can download from
>> rubyforge ?
>>
>> It doesn't require any installation besides having java.
>>
>> Please take a look:
>>
>> http://rubyforge.org/frs/?group_id=3180
>>
>> On Wed, Sep 7, 2011 at 12:06, Damian Monogue <demonnic@gmail.com> wrote:
>>
>> > Hello again!
>> >
>> > Well, I got that project working well finally, but now I've got to get
>> the
>> > developers working with the new build tool, and they primarily use
>> windows
>> > workstations. We're all running into some issues installing it on
>> windows,
>> > however. I am hoping someone has a solution to this one. It fails while
>> > generation the documentation for builder-2.0.2 (which I know isn't the
>> same
>> > as buildr). Since it was on the documentation step, I figured I'd go
>> ahead
>> > and try to run buildr, but that gives me an error regarding not being
>> able
>> > to find buildr <>= 0 amongst my installed gems.
>> >
>> > Any help would be appreciated. Here is the output of the install and
>> > attempt
>> > to run it. Before running the following, I uninstalled all local gems
>> and
>> > started from scratch.
>> >
>> > C:\Documents and Settings\dmonogue.CPEX>gem install buildr --platform
>> > mswin32
>> > Fetching: rake-0.8.7.gem (100%)
>> > Fetching: builder-2.1.2.gem (100%)
>> > WARNING: builder-2.1.2 has an invalid nil value for @cert_chain
>> > Fetching: net-ssh-2.0.23.gem (100%)
>> > Fetching: net-sftp-2.0.4.gem (100%)
>> > Fetching: rubyzip-0.9.4.gem (100%)
>> > Fetching: highline-1.5.1.gem (100%)
>> > Fetching: json_pure-1.4.3.gem (100%)
>> > Fetching: rubyforge-2.0.3.gem (100%)
>> > Fetching: hoe-2.3.3.gem (100%)
>> > Fetching: rjb-1.3.2-x86-mswin32-60.gem (100%)
>> > Fetching: atoulme-Antwrap-0.7.1.gem (100%)
>> > Fetching: diff-lcs-1.1.2.gem (100%)
>> > Fetching: rspec-expectations-2.1.0.gem (100%)
>> > Fetching: rspec-mocks-2.1.0.gem (100%)
>> > Fetching: rspec-core-2.1.0.gem (100%)
>> > **************************************************
>> >
>> >  Thank you for installing rspec-core-2.1.0
>> >
>> >  Please be sure to look at the upgrade instructions to see what might
>> have
>> >  changed since the last release:
>> >
>> >  http://github.com/rspec/rspec-core/blob/master/Upgrade.markdown
>> >
>> > **************************************************
>> > Fetching: rspec-2.1.0.gem (100%)
>> > Fetching: xml-simple-1.0.12.gem (100%)
>> > Fetching: minitar-0.5.3.gem (100%)
>> > Fetching: buildr-1.4.6-x86-mswin32.gem (100%)
>> > To get started run buildr --help
>> > Successfully installed rake-0.8.7
>> > Successfully installed builder-2.1.2
>> > Successfully installed net-ssh-2.0.23
>> > Successfully installed net-sftp-2.0.4
>> > Successfully installed rubyzip-0.9.4
>> > Successfully installed highline-1.5.1
>> > Successfully installed json_pure-1.4.3
>> > Successfully installed rubyforge-2.0.3
>> > Successfully installed hoe-2.3.3
>> > Successfully installed rjb-1.3.2-x86-mswin32-60
>> > Successfully installed atoulme-Antwrap-0.7.1
>> > Successfully installed diff-lcs-1.1.2
>> > Successfully installed rspec-expectations-2.1.0
>> > Successfully installed rspec-mocks-2.1.0
>> > Successfully installed rspec-core-2.1.0
>> > Successfully installed rspec-2.1.0
>> > Successfully installed xml-simple-1.0.12
>> > Successfully installed minitar-0.5.3
>> > Successfully installed buildr-1.4.6-x86-mswin32
>> > 19 gems installed
>> > Installing ri documentation for rake-0.8.7...
>> > Installing ri documentation for builder-2.1.2...
>> > ERROR:  While generating documentation for builder-2.1.2
>> > ... MESSAGE:   Unhandled special: Special: type=17, text="<!-- HI -->"
>> > ... RDOC args: --ri --op
>> C:/Ruby187/lib/ruby/gems/1.8/doc/builder-2.1.2/ri
>> > --tit
>> > le Builder -- Easy XML Building --main README --line-numbers lib CHANGES
>> > Rakefil
>> > e README doc/releases/builder-1.2.4.rdoc doc/releases/builder-2.0.0.rdoc
>> > doc/rel
>> > eases/builder-2.1.1.rdoc --title builder-2.1.2 Documentation --quiet
>> >
>> > C:\Documents and Settings\dmonogue.CPEX>buildr --version
>> > C:/Ruby187/lib/ruby/site_ruby/1.8/rubygems/dependency.rb:247:in
>> `to_specs':
>> > Coul
>> > d not find buildr (>= 0) amongst [atoulme-Antwrap-0.7.1, builder-2.1.2,
>> > buildr-1
>> > .4.6-x86-mswin32, diff-lcs-1.1.2, highline-1.5.1, hoe-2.3.3,
>> > json_pure-1.4.3, mi
>> > nitar-0.5.3, net-sftp-2.0.4, net-ssh-2.0.23, rake-0.8.7,
>> > rjb-1.3.2-x86-mswin32-6
>> > 0, rspec-2.1.0, rspec-core-2.1.0, rspec-expectations-2.1.0,
>> > rspec-mocks-2.1.0, r
>> > ubyforge-2.0.3, rubygems-update-1.8.10, rubyzip-0.9.4,
>> xml-simple-1.0.12]
>> > (Gem::
>> > LoadError)
>> >        from
>> C:/Ruby187/lib/ruby/site_ruby/1.8/rubygems/dependency.rb:256:in
>> > `to
>> > _spec'
>> >        from C:/Ruby187/lib/ruby/site_ruby/1.8/rubygems.rb:1210:in `gem'
>> >        from C:/Ruby187/bin/buildr:18
>> >
>> > C:\Documents and Settings\dmonogue.CPEX>
>> >
>>
>
>

Mime
  • Unnamed multipart/alternative (inline, None, 0 bytes)
View raw message