buildr-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Alex Boisvert <alex.boisv...@gmail.com>
Subject Re: buildr error: cannot load file
Date Mon, 16 Apr 2012 18:56:58 GMT
Looks like your buildfile is loading 'buildfile_libraries.rb' but it can't
find it... maybe check paths?

On Monday, April 16, 2012, S Ahmed wrote:

> Very new to buildr.
>
> Trying to build this application and I am getting the following error:
>
> ~/dev/testapp>buildr test=no clean package --trace
> /Users/me/.rvm/gems/ruby-1.9.3-p0@railstesting
> /gems/rake-0.8.7/lib/rake/alt_system.rb:32:
> Use RbConfig instead of obsolete and deprecated Config.
>
> /Users/me/.rvm/rubies/ruby-1.9.3-p0/lib/ruby/site_ruby/1.9.1/rubygems/custom_require.rb:36:in
> `require': iconv will be deprecated in the future, use String#encode
> instead.
> (in /Users/me/dev/sources/java/sewer, development)
> Buildr aborted!
> LoadError : cannot load such file -- buildfile_libraries.rb
>
> /Users/me/.rvm/rubies/ruby-1.9.3-p0/lib/ruby/site_ruby/1.9.1/rubygems/custom_require.rb:36:in
> `require'
>
> /Users/me/.rvm/rubies/ruby-1.9.3-p0/lib/ruby/site_ruby/1.9.1/rubygems/custom_require.rb:36:in
> `require'
> /Users/me/dev/sources/java/sewer/buildfile:14:in `<top (required)>'
> /Users/me/.rvm/gems/ruby-1.9.3-p0@railstesting
> /gems/buildr-1.4.6/lib/buildr/core/application.rb:424:in
> `load'
> /Users/me/.rvm/gems/ruby-1.9.3-p0@railstesting
> /gems/buildr-1.4.6/lib/buildr/core/application.rb:424:in
> `raw_load_buildfile'
> /Users/me/.rvm/gems/ruby-1.9.3-p0@railstesting
> /gems/buildr-1.4.6/lib/buildr/core/application.rb:232:in
> `block in load_buildfile'
> /Users/me/.rvm/gems/ruby-1.9.3-p0@railstesting
> /gems/buildr-1.4.6/lib/buildr/core/application.rb:535:in
> `standard_exception_handling'
> /Users/me/.rvm/gems/ruby-1.9.3-p0@railstesting
> /gems/buildr-1.4.6/lib/buildr/core/application.rb:227:in
> `load_buildfile'
> /Users/me/.rvm/gems/ruby-1.9.3-p0@railstesting
> /gems/buildr-1.4.6/lib/buildr/core/application.rb:137:in
> `block in run'
> /Users/me/.rvm/gems/ruby-1.9.3-p0@railstesting
> /gems/buildr-1.4.6/lib/buildr/core/application.rb:535:in
> `standard_exception_handling'
> /Users/me/.rvm/gems/ruby-1.9.3-p0@railstesting
> /gems/buildr-1.4.6/lib/buildr/core/application.rb:135:in
> `run'
> /Users/me/.rvm/gems/ruby-1.9.3-p0@railstesting
> /gems/buildr-1.4.6/bin/buildr:19:in
> `<top (required)>'
> /Users/me/.rvm/gems/ruby-1.9.3-p0@railstesting/bin/buildr:19:in `load'
> /Users/me/.rvm/gems/ruby-1.9.3-p0@railstesting/bin/buildr:19:in `<main>'
>
>
> What could the issue be?
>

Mime
  • Unnamed multipart/alternative (inline, None, 0 bytes)
View raw message