buildr-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Alex Boisvert <alex.boisv...@gmail.com>
Subject Re: Problem with running buildr on ubuntu
Date Mon, 13 Aug 2012 19:55:10 GMT
I've created a similar (skeleton) project and everything is being called as
expected with the command-line that you provided.    I'm not sure what your
issue is ... and I think I would need the full buildfile and trace to
figure it out.

alex


On Mon, Aug 13, 2012 at 12:44 PM, Odelya <odelya@alicanto.com> wrote:

> Thanks
>
> I also added info messages like this
>
>                 war.enhance do |war|
>                     info "war was created ok"
>                         sh "$CATALINA_HOME/bin/shutdown.sh"
>                         cp war.to_s, _(ENV['CATALINA_HOME'], 'webapps')
>                         sh "$CATALINA_HOME/bin/startup.sh"
>                 end
>                 info "end of build My"
>
> However, the first one (inside the enhance code) is not being called, and
> the second one is being called.
> I don't see that a war was created.
>
> How could I know why it skips the building and packaging task?
>
> Or what could it work?
> My command is:
> buildr clean package test:Suite junit:report test=all --trace
>
>
>
> --
> View this message in context:
> http://buildr-users.1056619.n5.nabble.com/Problem-with-running-buildr-on-ubuntu-tp5706549p5706551.html
> Sent from the Buildr Users mailing list archive at Nabble.com.
>

Mime
  • Unnamed multipart/alternative (inline, None, 0 bytes)
View raw message