chukwa-user mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Noel Duffy <noel.du...@sli-systems.com>
Subject RE: Chukwa agents and collectors not responding to HUP signal
Date Tue, 24 Jan 2012 21:19:59 GMT
I have created a new issue in JIRA: https://issues.apache.org/jira/browse/CHUKWA-631

I have included all the details of my OS and platform there. It's Redhat Enterprise 5.4, 64
bit.

From: Ahmed Fathalla [mailto:afathalla@apache.org] 
Sent: Tuesday, 24 January 2012 9:23 p.m.
To: chukwa-user@incubator.apache.org
Subject: Re: Chukwa agents and collectors not responding to HUP signal

I think I faced this issue sometimes. What's the OS you are running Chukwa on?

I'd appreciate it if you open a new issue on JIRA for this, describing the whole scenario
in more details.


On Tue, Jan 24, 2012 at 6:35 AM, Noel Duffy <noel.duffy@sli-systems.com> wrote:
I have a single Chukwa agent and collector running (chukwa 0.4.0), but neither will respond
to the HUP signal that the stop-agents.sh and stop-collectors.sh scripts send. Even if I manually
send a HUP signal to the process PID, it does not stop. In bin/chukwa, the shell script has
these lines:

if [ "$1" = "stop" ]; then
 kill -1 `cat ${CHUKWA_PID_DIR}/$PID.pid`
else
 # run command

So I assumed that the processes were designed to respond to a HUP signal and gracefully exit
on receipt of one.

I have not yet attempted to trace through the code. I thought I would first check to see if
this is a known issue.


Mime
View raw message