cloudstack-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From raj kumar <rajkumar600...@gmail.com>
Subject Re: agent not running in ssvm
Date Sat, 19 Oct 2013 17:07:36 GMT
I'm using packages.

As I mentioned, console system vm is running fine.



On Sat, Oct 19, 2013 at 4:13 PM, Sebastien Goasguen <runseb@gmail.com>wrote:

>
> On Oct 18, 2013, at 9:37 PM, raj kumar <rajkumar600003@gmail.com> wrote:
>
> > Hi guys,
> >
> > I'm running out of time on cloudstack implementation.
> >
> > java agent is not running in ssvm, but running console system vm.
> >
> > In ssvm, I'm getting repeated error:
> >
> > /var/log/cloud.log shows,
> >
> > ERROR [cloud.agent.AgentShell] (main:null) Unable to start agent:
> > Resource class not found:
> > com.cloud.storage.resource.PremiumSecondaryStorageResource due to:
> > java.lang.ClassNotFoundException:
> > com.cloud.storage.resource.PremiumSecondaryStorageResource.
> >
> > Env:
> > cloudstack 4.2.0
> > mgmt serve: centos6.4
> > kvm hosts: ubuntu13.04
>
> Raj, our integration testing are run against ubuntu 12.04, so it might be
> something linked to 13.04…
>
> Are you using the packages or compiling from source ?
>
> >
> > sorry for duplicating the issue here.  the original thread is:
> >
> http://mail-archives.apache.org/mod_mbox/cloudstack-users/201310.mbox/%3CCAGUH%3DuZMdDN17JuXEx-itp8PjU7kqZtPs8p%2B%3DBbpLmskJ-BFdw%40mail.gmail.com%3E
>
>

Mime
  • Unnamed multipart/alternative (inline, None, 0 bytes)
View raw message