cloudstack-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Valery Ciareszka <valery.teres...@gmail.com>
Subject Re: migration fails when iso is attached to running vm
Date Wed, 02 Oct 2013 12:36:53 GMT
Travis,
Ok, thx.
But it would be much better if UI could prevent possibility of migration of
such VMs instead of trying and throwing error .


On Wed, Oct 2, 2013 at 2:58 PM, Travis Graham <tgraham@tgraham.us> wrote:

> Hello Valery,
>
> That is expected. You'll need to always unmount ISO files from a VM before
> migrating.
>
> Travis
>
> On Oct 2, 2013, at 5:26 AM, Valery Ciareszka <valery.tereshko@gmail.com>
> wrote:
>
> > Hi all.
> > I am testing CS 4.2+KVM and when I try to migrate running VM I get
> > following error:
> >
> > jobresult:
> > errorcode = 530
> > errortext = Failed to migrate vm
> > jobresultcode = 530
> > jobresulttype = object
> > jobstatus = 2
> >
> > According to the logs, vm fails to migrate due to secondary storage is
> not
> > mounted on the node this vm is trying to migrate to:
> >
> > 2013-10-02 09:15:19,124 ERROR [cloud.vm.VirtualMachineManagerImpl]
> > (Job-Executor-16:job-1573 = [ 7b3332b4-dcfa-4a82-847f-d3f6159e65c0 ])
> > Unable to migrate due to cannot open file
> >
> '/mnt/ae12c83d-5bc2-3bdb-9a83-f181209879c5/225-2-78686e44-457d-34e2-afb6-926583401caf.iso':
> > No such file or directory
> >
> > If I detach iso from vm, migration works correctly.
> >
> > Is this expected behaviour or should I report a bug ?
> >
> > --
> > Regards,
> > Valery
> >
> > http://protocol.by/slayer
>
>


-- 
Regards,
Valery

http://protocol.by/slayer

Mime
  • Unnamed multipart/alternative (inline, None, 0 bytes)
View raw message