cloudstack-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Old, Curtis" <Curtis....@neustar.biz>
Subject Re: Cloudstack 4.0 after power|cooling loss
Date Thu, 03 Oct 2013 15:13:11 GMT
Also noticed Console Proxy VM stuck in staring state (runs on KVM node)

Curtis Old 
Neustar, Inc. / Neustarlabs / Senior Research Engineer
46000 Center Oak Plaza Sterling, VA 20166
Office: +1.571.434.5384 Mobile: +1.540.532.2230 / curtis.old@neustar.biz
/ www.neustar.biz <http://www.neustar.biz/>
________________________________________


The information contained in this e-mail message is intended only for the
use of the recipient(s) named above and may contain confidential and/or
privileged information. If you are not the intended recipient you have
received this e-mail message in error and any review, dissemination,
distribution, or copying of this message is strictly prohibited. If you
have received this communication in error, please notify us immediately
and delete the original message.





On 10/3/13 9:26 AM, "Old, Curtis" <Curtis.Old@neustar.biz> wrote:

>Guys,
>
>	My lab took a hit this morning the air handler for my lab crapped out,
>temp was over a 100 in the lab.  Servers powering off or bouncing.
>Cloudstack 4.0 is backup, but out of the 10 compute nodes (5 KVM, 5
>Xenserver) the Xenserver nodes keep going into Alert or Connecting state.
>Is there anything specific I should try?
>
>Curtis Old 
>
>>
>


Mime
View raw message