cloudstack-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From sandeep khandekar <cloudstack.sand...@gmail.com>
Subject Re: Error while deploying a new VM
Date Fri, 25 Jul 2014 04:59:43 GMT
I am working on single node.


On Fri, Jul 25, 2014 at 9:42 AM, Suresh Sadhu <Suresh.Sadhu@citrix.com>
wrote:

> Sandeep,
>
> Please provide error log(MSlog) content .
>
>
> It seems your host  is not up. Check your host state.
>
>
> Regards
> sadhu
>
>
> -----Original Message-----
> From: sandeep khandekar [mailto:cloudstack.sandeep@gmail.com]
> Sent: 25 July 2014 09:37
> To: users@cloudstack.apache.org
> Subject: Error while deploying a new VM
>
> Dear Cloudstackers,
>
> I downloaded ubunut.iso, I deployed it, the following error I got.
>
> Failed to deploy Vm with Id: 3, on Host with Id: null
>
> 2014-07-25 09:34:38,575 INFO  [cloud.ha.HighAvailabilityManagerImpl]
> (HA-2:null) checking health of usage server
> 2014-07-25 09:34:38,577 DEBUG [cloud.ha.HighAvailabilityManagerImpl]
> (HA-2:null) usage server running? false, heartbeat: null
> 2014-07-25 09:34:38,578 WARN  [apache.cloudstack.alerts] (HA-2:null)
> alertType:: 13 // dataCenterId:: 0 // podId:: 0 // clusterId:: null //
> message:: No usage server process running
>
>
> Virtual router is unable to start. Everything is running properly
> including templates.
>
> Any help.
> --
> SANDEEP KHANDEKAR
> Assistant Professor
> Department of Computer science and engineering Sreenidhi Institute of
> science and Technology Hyderabad
>



-- 
SANDEEP KHANDEKAR
Assistant Professor
Department of Computer science and engineering
Sreenidhi Institute of science and Technology
Hyderabad

Mime
  • Unnamed multipart/alternative (inline, None, 0 bytes)
View raw message