cloudstack-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Ana Paula de Sousa <apso0...@gmail.com>
Subject Re: Failed to start system VM
Date Wed, 23 Jul 2014 13:27:04 GMT
Hi Harikrishna,

I did what you said only for the first directory because I couldn't find
any directory on xenserver called "cloud" in paste "opt". Could it be a
problem?


2014-07-23 2:53 GMT-03:00 Harikrishna Patnala <
harikrishna.patnala@citrix.com>:

> Do you see any other exceptions ?
> I think vhd-util is missing on the XenServer. Download vhd-util @
> http://download.cloud.com.s3.amazonaws.com/tools/vhd-util, copy to
> /opt/xensource/bin and /opt/cloud/bin on XenServer and give executable
> permissions(a+x).
>
> -Harikrishna
>
>
> On 22-Jul-2014, at 3:18 am, Ana Paula de Sousa <apso0101@gmail.com<mailto:
> apso0101@gmail.com>> wrote:
>
> I forgot to mention that I'm using XenServer as de hypervisor and the
> secondary and primary storage are NFS and they're in the same machine as
> management server.
>
> Can anybody help me?
>
> Thanks a lot.
>
>
> 2014-07-21 18:44 GMT-03:00 Ana Paula de Sousa <apso0101@gmail.com<mailto:
> apso0101@gmail.com>>:
>
> Hi,
> I'm trying to start the SSVMs and the Console Proxy VM is stoppped and
> when I try to start it,  it gives me a message it failed to start. When I
> go to management log I get this:
>
> http://pastebin.com/raw.php?i=RgPdMZ70
>
>
>
> --
> Ana Paula de Sousa Oliveira
> Graduando em Ciência da Computação
> Universidade Federal de Goiás
>
>
>
>
> --
> Ana Paula de Sousa Oliveira
> Graduando em Ciência da Computação
> Universidade Federal de Goiás
>
>


-- 
Ana Paula de Sousa Oliveira
Graduando em Ciência da Computação
Universidade Federal de Goiás

Mime
  • Unnamed multipart/alternative (inline, None, 0 bytes)
View raw message