cloudstack-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Andrei Mikhailovsky <and...@arhont.com>
Subject Re: Live migration failed
Date Tue, 28 Oct 2014 15:54:16 GMT
Garith, I remember I was having issues with live migration while vms had ISO disks attached
to them. Please check if your vms have any ISOs attached and if so, try detaching and doing
the migration again. 

Andrei 
----- Original Message -----

> From: "Garith Dugmore" <garith@saao.ac.za>
> To: users@cloudstack.apache.org
> Sent: Tuesday, 28 October, 2014 12:27:17 PM
> Subject: Live migration failed

> Hello,

> My installation is coming along slowly. I now have ACS 4.4.1 on
> centos6.4 and two xen 6.2 hosts connected and up and running.

> I've installed an instance using an ubuntu 14.04 iso image and when
> attempting a live migration I get an error:

> Job failed due to exception Unable to migrate due to Catch Exception
> com.cloud.utils.exception.CloudRuntimeException: Migration failed
> due to com.cloud.utils.exception.CloudRuntimeException: Unable to
> migrate VM(i-2-10-VM) from
> host(a225ecbc-192d-4e3c-bc86-ec9f7b8acfea) due to Task failed! Task
> record: uuid: c9d45535-fbeb-0d28-0cc0-1667dabb430f nameLabel:
> Async.VM.pool_migrate nameDescription: allowedOperations: []
> currentOperations: {} created: Tue Oct 28 14:05:58 SAST 2014
> finished: Tue Oct 28 14:05:58 SAST 2014 status: failure residentOn:
> com.xensource.xenapi.Host@a725d84b progress: 1.0 type: <none/>
> result: errorInfo: [VM_MISSING_PV_DRIVERS,
> OpaqueRef:59aba8f5-86c4-1c64-2887-5bf69d0a2e00] otherConfig: {}
> subtaskOf: com.xensource.xenapi.Task@aaf13f6f subtasks: []

> After some reading up on VM_MISSING_PV_DRIVERS I installed
> "xen-tools" on the ubuntu guest and rebooted. After the reboot the
> migration still was unhappy and gave the same error above.

> I also installed the whole xen hypervisor following this guide ->
> https://help.ubuntu.com/community/XenProposed#Installing_Xen but
> also no luck after a reboot.

> I'm not sure what to try next? Any ideas?

> All logs entries before, after and including the error are posted
> here -> http://pastebin.com/0L08nEFQ

> Cheers,
> --

> Garith Dugmore
> South African Astronomical Observatory
> and Southern African Large Telescope

Mime
  • Unnamed multipart/alternative (inline, None, 0 bytes)
View raw message