cloudstack-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Andrei Mikhailovsky <and...@arhont.com>
Subject Re: HA issue and Xen resets
Date Wed, 22 Oct 2014 16:55:31 GMT
Yes, works perfectly well and pretty quick. 

Andrei 
----- Original Message -----

> From: "Sam Ceylani" <sam@mistercertified.com>
> To: users@cloudstack.apache.org
> Sent: Wednesday, 22 October, 2014 5:46:42 PM
> Subject: RE: HA issue and Xen resets

> Can you live migrate guest machine to another xenserver host?

> -----Original Message-----
> From: Garith Dugmore [mailto:garith@saao.ac.za]
> Sent: Wednesday, October 22, 2014 10:54 AM
> To: users@cloudstack.apache.org
> Subject: HA issue and Xen resets

> Hi All,

> I'm new to cloudstack and busy testing out ACS 4.3.1 on Centos 6.4
> using Xenserver 6.2. I have the management server setup and have 2
> xen servers that I'm testing out at the moment; specifically the HA
> functionality.

> After getting an instance up and running I yanked the network cable
> out of the one xen server and awaited the HA awesomeness to kick in.
> Both hosts still remained in "Up" state even though the one was no
> longer pingable and the instance that was hosted on that xen host
> still showed "Running" even though I also couldn't ping it. After
> some reading one suggestion was setting 'alert.wait' to 30 and
> restarting cloudstack-management. After that didn't seem to do
> anything after waiting a while I rebooted the management server all
> together and found that both hosts were marked as disconnected.

> I've tried going in and out of maintenance mode and ended up deleting
> the one xen host that was still reachable thinking I could just
> re-add it but I received an error in doing so. I have read somewhere
> that once you've either reinstalled the management server or removed
> a xen host you need to re-install the xen host. Is this true? I was
> hoping for a factory reset command of some sort.

> Besides my obvious HA problems and host disconnect issues which I'd
> love some pointers on are there any pointers on Xen server resets?

> Note I have attempted a 4.4.0 install on centos and after a couple
> issues that I can no longer recall I ended up with a way easier
> install on 4.3.1 which is why I've stuck with it for now.

> Any pointers will be greatly appreciated. Willing to try anything!
> --

> Garith Dugmore
> South African Astronomical Observatory
> and Southern African Large Telescope

Mime
  • Unnamed multipart/alternative (inline, None, 0 bytes)
View raw message