cloudstack-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Dag Sonstebo <Dag.Sonst...@shapeblue.com>
Subject Re: Problem with ACS 4.11.2 and vCenter server
Date Mon, 15 Apr 2019 11:42:33 GMT
Florent,

Not aware of any issues but I'm no packaging expert so will let others respond to this.

However - any reason you're not just using the RPM repositories rather than packaging yourself?


Regards,
Dag Sonstebo
Cloud Architect
ShapeBlue
 

On 15/04/2019, 11:46, "Florent Paillot" <florent.paillot@inria.fr> wrote:

    Hi everyone, 
    We have a problem with our test environment running ACS 4.11.2 on CentOS 7, not communicating
with a vCenter (upgraded from 4.9.3 to 4.11.2 and CentOS 6 o CentOS 7). We have no problems
with our KVM host. 
    Our production is using 4.9.3 o, Centos 6 and everything is OK. 
    
    I used tcpdump and see nothing going out from the management server to the vCenter or
the ESXi host. 
    
    Could it be a package building problem or a vmware module loading? 
    
    I used the following commands to build the packages : 
    install-non-oss.sh 
    mvn clean 
    mvn install -Dnoredist 
    package.sh -p noredist -d centos7 
    
    
    On the production server I see a : /usr/share/cloudstack-management/webapps/client/WEB-INF/lib/vmware-vim25-6.0.jar
file. 
    I can't find it on the test environnement, is it linked to jetty ? 
    
    Any help is welcome :) 
    Regards, 
    
    
    


Dag.Sonstebo@shapeblue.com 
www.shapeblue.com
Amadeus House, Floral Street, London  WC2E 9DPUK
@shapeblue
  
 

Mime
View raw message