cocoon-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Ryan Worley" <ryanwor...@telocity.com>
Subject Re: request:get-remote-user doesn't work?
Date Mon, 03 Sep 2001 15:03:20 GMT
Is this after you have been authenticated via HTTP Basic authentication?  As
far as I know, that's the only time the REMOTE_USER environmental variable
will be set.

Ryan


----- Original Message -----
From: "Enke Michael" <Michael.Enke@wincor-nixdorf.com>
To: <cocoon-users@xml.apache.org>
Sent: Monday, September 03, 2001 3:39 AM
Subject: request:get-remote-user doesn't work?


> Hi!
> I try to use (from the request logicsheet) the get-remote-user tag.
> But it returns always null (get-remote-address works well).
> I tried it with Netscape 4.77 and konqueror under Linux and
> with MSIE5 under Windows98.
> I use tomcat 3.2.3 and cocoon2 from dev snapshot from middle of august.
> Did anyone run into the same problem or has any suggestions?
>
> Thanks,
> Michael
>
> ---------------------------------------------------------------------
> Please check that your question has not already been answered in the
> FAQ before posting. <http://xml.apache.org/cocoon/faqs.html>
>
> To unsubscribe, e-mail: <cocoon-users-unsubscribe@xml.apache.org>
> For additional commands, e-mail: <cocoon-users-help@xml.apache.org>
>
>


---------------------------------------------------------------------
Please check that your question has not already been answered in the
FAQ before posting. <http://xml.apache.org/cocoon/faqs.html>

To unsubscribe, e-mail: <cocoon-users-unsubscribe@xml.apache.org>
For additional commands, e-mail: <cocoon-users-help@xml.apache.org>


Mime
View raw message