cocoon-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Liam Morley" <lmor...@WPI.EDU>
Subject RE: Strange C2 behaviour with Navigator 4.7
Date Thu, 18 Oct 2001 16:57:21 GMT
This is... well, rather curious. Have you tried this on other systems
running Navigator 4.7? What sub-version of NS 4.7 are you running? As
I've had no problem under NS4.78 with my own Cocoon project.

Liam Morley

-----Original Message-----
From: Alexander Schatten [mailto:alasan@gmx.net] 
Sent: Thursday, October 18, 2001 12:10 PM
To: cocoon-users@xml.apache.org
Subject: Strange C2 behaviour with Navigator 4.7

I tried to use C2 for publishing XML through XSLT

basically this works when connecting with IE5 or Opera 5, but not with 
Netscape 4.7

the behaviour is very strange: Netscape displays nothing (white page), 
but when I go to "show source" it displays the html code correctly. 
again more strage: when I try: "Save as..." and save this html page, 
netscape does not render to disc, then load it with the same netscape 
browser window, it is displayed correctly???


any ideas??


thank you


Alex


---------------------------------------------------------------------
Please check that your question has not already been answered in the
FAQ before posting. <http://xml.apache.org/cocoon/faqs.html>

To unsubscribe, e-mail: <cocoon-users-unsubscribe@xml.apache.org>
For additional commands, e-mail: <cocoon-users-help@xml.apache.org>


---------------------------------------------------------------------
Please check that your question has not already been answered in the
FAQ before posting. <http://xml.apache.org/cocoon/faqs.html>

To unsubscribe, e-mail: <cocoon-users-unsubscribe@xml.apache.org>
For additional commands, e-mail: <cocoon-users-help@xml.apache.org>


Mime
View raw message