cocoon-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Tsui, Alban" <Alban.T...@COGNOS.com>
Subject xi:include problem in xsp?
Date Tue, 26 Feb 2002 15:55:35 GMT
Considering the following constructs in an xsp page:

<xsp:element name="xi:include"><xsp:attribute
name="href">barstyle0.xml</xsp:attribute></xsp:element>

<xi:include><xsp:attribute
name="href">barstyle0.xml</xsp:attribute></xi:include>

<xi:include href="barstyle0.xml"/>


After this xsp, the page is going throught the XInclude transform. 

The first construct doesn't work at all and the transform doesn't pick it up
but the last two work... is this a bug? Or have I done something wrong in
the first one?

Took me ages to figure out to use the second one for dynamically include xml
fragment in xsp page.


Best wishes

Alban Tsui

COGNOS * The Leader in Enterprise Business Intelligence *
http://www.cognos.com
 Information Delivery Products, London Development Office, UK
alban.tsui@cognos.com Tel (direct): +44 (0) 20 78395417


This message may contain privileged and/or confidential information.  If you
have received this e-mail in error or are not the intended recipient, you
may not use, copy, disseminate or distribute it; do not open any
attachments, delete it immediately from your system and notify the sender
promptly by e-mail that you have done so.  Thank you.

---------------------------------------------------------------------
Please check that your question has not already been answered in the
FAQ before posting. <http://xml.apache.org/cocoon/faqs.html>

To unsubscribe, e-mail: <cocoon-users-unsubscribe@xml.apache.org>
For additional commands, e-mail: <cocoon-users-help@xml.apache.org>


Mime
View raw message