cocoon-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Helena Ginzburg <hel...@earthlink.co.il>
Subject cocoon2.1 on WebLogic6.1 sp2
Date Thu, 13 Jun 2002 09:46:26 GMT
 Hi all,
 
I have an installation problem with latest version of cocoon on WebLogic6.1
sp2. 
Could you please help me?


I am doing as the following (all taken from a list on
 http://www.mail-archive.com/cocoon-users@xml.apache.org/msg05228.html

I am adding a below code  in cocoon.xconf file

 <xslt-processor
 class="org.apache.cocoon.components.xslt.XSLTProcessorImpl"
 logger="root.xslt"> <parameter name="use-store" value="true"/> <parameter
 name="transformer-factory"
 value="org.apache.xalan.processor.TransformerFactoryImpl"/>
 </xslt-processor> 

 Than I must add in cocoon.roles file.

 <role name="org.apache.cocoon.components.xslt.XSLTProcessor"
 shorthand="xslt-processor"
 default-class="org.apache.cocoon.components.xslt.XSLTProcessorImpl"/>

Without adding  this code to  cocoon.roles file, I receive
ClassCastException.
 
If this code was added  cocoon first page is working properly,but samples
page are still empty. 

 I deployed cocoon on tomcat4.3. This is work properly.
 I checked tomcat  and WebLogic logs. They are the same(looks identical).
 WebLogic logs don't contain errors  or problems.

Please advise what should I do to make cocoon working?

Any help or ideas would be appreciated very much.
 
 Thank you in advance
 Helena.


---------------------------------------------------------------------
Please check that your question  has not already been answered in the
FAQ before posting.     <http://xml.apache.org/cocoon/faq/index.html>

To unsubscribe, e-mail:     <cocoon-users-unsubscribe@xml.apache.org>
For additional commands, e-mail:   <cocoon-users-help@xml.apache.org>


Mime
View raw message