cocoon-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Barbara Post" <bab...@ifrance.com>
Subject Re: bug with javascript ?
Date Thu, 29 Aug 2002 09:33:01 GMT
I tried your suggestion, Koen, (with "<" and ">") but now I see the
javascript code on my html. It is not executed at all... I use IE 5.5.

Barbara

PS : sorry for double-posting I was warned by the antivirus software.
----- Original Message -----
From: "Koen Pellegrims" <koen.pellegrims@pandora.be>
To: <cocoon-users@xml.apache.org>
Sent: Thursday, August 29, 2002 11:22 AM
Subject: RE: bug with javascript ?


> mmm, I don't see where you need to use &lt; and &gt; tags.
> To make sure your javascript remains untouched, you could put the code in
a
> CDATA section:
> <script language="javascript">
> <![CDATA[
>   if (document.all) {
>       ...
>   }
> ]]>
> </script>
>
> Koen.
>
> > -----Oorspronkelijk bericht-----
> > Van: Barbara Post [mailto:babs33@ifrance.com]
> > Verzonden: donderdag 29 augustus 2002 11:01
> > Aan: cocoon-users@xml.apache.org
> > Onderwerp: bug with javascript ?
> >
> >
> > c203.
> >
> > My XSL contains some javascript :
> >
> > Is it normal that when I look at the source of my html output  I see the
> > full code (in the body part) written out ?
> >



---------------------------------------------------------------------
Please check that your question  has not already been answered in the
FAQ before posting.     <http://xml.apache.org/cocoon/faq/index.html>

To unsubscribe, e-mail:     <cocoon-users-unsubscribe@xml.apache.org>
For additional commands, e-mail:   <cocoon-users-help@xml.apache.org>


Mime
View raw message