cocoon-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Joerg Heinicke <jheini...@virbus.de>
Subject Re: Wrong aggregate function?
Date Tue, 16 Sep 2003 19:52:44 GMT
Nothing obvious. Test the parts step by step, replace the aggregation with
<map:generate src="http://{global:conductor-serverdomain}/webapp/...."/> 
for the first try and with
<map:generate 
src="http://{global:conductor-serverdomain}/{global:conductor-dispatcherurl}?cmd=..."/>
for the second try. If both work ... I don't know :-) Is there no more 
information in the log files available?

Joerg

Fleischer Roman wrote:
> Hello,
> 
> I try to use an aggregate function in my sitemap. The src are two
> http-requests, but I get a strange Error:
> 
> FATAL_E (2003-08-28) 14:54.04:000   [access]
> (/cocoon/prod/OCIputShoppingBasket) Thread-35/CocoonServlet: The Cocoon
> engine said it failed to process the request for an unknown reason.
> 
> The Matcher OCIputShoppingBasket in my sitemap is:
> <map:match pattern="OCIputShoppingBasket">
> 	<map:aggregate element="document">
> 			<map:part
> src="http://{global:conductor-serverdomain}/webapp/...."/>
> 			<map:part
> src="http://{global:conductor-serverdomain}/{global:conductor-dispatcherurl}
> ?cmd=..."/>
> 	</map:aggregate>
> 	<map:serialize type="xml"/>
> </map:match>
>  
> What is wrong in my sitemap, or is it not possible to use request-params in
> map:part?
> 
> Thanks 
> Roman


---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@cocoon.apache.org
For additional commands, e-mail: users-help@cocoon.apache.org


Mime
View raw message