cocoon-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Matthew Langham" <mlang...@s-und-n.de>
Subject RE: [OT] Image problems in IE
Date Fri, 12 Mar 2004 09:34:53 GMT
Thanks Laurent,

no we are using jpgs and not generating anything. But I think we have
narrowed the problem down to buggy HTML code causing IE problems.

Matthew

> -----Original Message-----
> From: Laurent Trillaud [mailto:ltrillaud@jouve.fr]
> Sent: Friday, March 12, 2004 10:28 AM
> To: users@cocoon.apache.org; mlangham@s-und-n.de
> Subject: RE: [OT] Image problems in IE
>
>
> Matthew
> I got the same problem, but only on small jpeg generated by Batik.
> Is your JPEG generated by Batik?
> We have no longer this problem because now we need alpha blending, so we
> have switch to PNG, and the problem disappeared.
> Laurent
>
> > -----Message d'origine-----
> > De : Matthew Langham [mailto:mlangham@s-und-n.de]
> > Envoyé : vendredi 12 mars 2004 09:24
> > À : users@cocoon.apache.org
> > Objet : [OT] Image problems in IE
> >
> > This has probably nothing to do with Cocoon but I guess there
> is plenty of
> > browser know-how here too :). We have an problem with jpg
> images served up
> > by a Cocoon application. Sometimes (only sporadically) and on certain
> > clients Internet Explorer only displays part of the image (like
> a slice).
> > A
> > refresh solves the problem but I was wondering if anyone else has seen
> > this
> > happen. I couldn't find anything really in the MS Knowledge base.
> >
> > Thanks
> >
> > Matthew
>
>


---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@cocoon.apache.org
For additional commands, e-mail: users-help@cocoon.apache.org


Mime
View raw message