cocoon-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Gabriel Gruber <Gabriel.Gru...@workflow.at>
Subject Re: Character encoding problem with umlauts (ä ö ü)
Date Mon, 05 Jan 2009 20:59:39 GMT
You probably will find your answers somewhere in this thread:
http://cocoon.apache.org/2.2/1366_1_1.html

______________________
Mag. Gabriel Gruber
Senior Consultant
+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+
Workflow EDV GmbH, Dannebergplatz 6/23, A-1030 Wien




Smigge <jogilius@hotmail.com> 
05.01.2009 14:54
Please respond to
users@cocoon.apache.org


To
users@cocoon.apache.org
cc

Subject
Character encoding problem with umlauts (ä ö ü)







Hi!

I have a pipeline that takes a couple of parameters, does an sql query 
with
them and returns the result. The problem is that it doesn't work with 
umlaut
characters. They turn into boxes instead (and causes the sql query to 
break
the pipeline). However, if I use eg. %C3%A4 to escape ä, it works. 

How could this be fixed, eg. by changing the whole encoding or converting
the parameters somehow?
-- 
View this message in context: 
http://www.nabble.com/Character-encoding-problem-with-umlauts-%28%C3%A4-%C3%B6-%C3%BC%29-tp21291365p21291365.html

Sent from the Cocoon - Users mailing list archive at Nabble.com.


---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@cocoon.apache.org
For additional commands, e-mail: users-help@cocoon.apache.org



Mime
View raw message