cocoon-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Robby Pelssers" <robby.pelss...@ciber.com>
Subject RE: Scary blank page, when opening cocoon webapp
Date Fri, 12 Jun 2009 17:48:10 GMT
I had a similar problem a few days ago where I got a blank page and no
errors....

 

The fix in my case was to make sure that all <script> tags  had a
&#160;   (nonbreakingspace)  between the opening and closing script
tags.

 

Hope your issue is the same ;-)

 

Cheers,

Robby

 

From: Gintare Ragaisiene [mailto:gintare.ragaisiene@gmail.com] 
Sent: Friday, June 12, 2009 12:14 PM
To: users@cocoon.apache.org
Subject: Scary blank page, when opening cocoon webapp

 

Hello,

I have problem after installing cocoon 2.2 war into Tomcat 6 . There's
file index.html, which redirects to webapp . Sometimes it loads blank
page. When I open "View Source" it shows me usual source as always. But
the view stays blank. It happens very rare. I didn't noticed special
circumstances when this happends. Maybe download speed is less than
usual.

 I've attached screenshot and "View source" result. 

After reload browser shows usual website and blank page disapears. In
ather words the view of site is ok after that refresh. 

This problem is noticed by the user, which uses the same browser as me.

There's no any error messages in logs/catalona.out.
The webpage traffic is very small.
I use Firefox 3.0.10

Can it be cocoon's war internal problem? Can it be Tomcat's redirector
cachesize? What part is bad in this : cocoon, my war, Tomcat, browser?


Thank you,
Gintare


Mime
View raw message