cocoon-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Alec Bickerton <alec.bicker...@net-m.ch>
Subject Re: Transformer parameters are intermittently not set.
Date Wed, 14 Sep 2011 09:52:05 GMT
On 14/09/11 11:48, Thorsten Scherler wrote:
> On Wed, 2011-09-14 at 10:58 +0200, Alec Bickerton wrote:
>> Hi,
>>
>> I'm seeing some unusual behaviour in Cocoon 2.1.9. It appears that it possible for
the xalan transformer parameters to
>> not be set in a pipeline. Is this a known issue?
>>
>> Relevant part of the sitemap.xmap
>>
>> <map:match pattern="general">
>> 	<map:generate src="cocoon://projects/pe/templatetrafo/generic-common" />
>> 	<!-- No failure of the generator ever detected -->
>>
>> 	<map:transform src="transformer_one.xsl">
>> 		<map:parameter name="hostname" value="myhost.example.com"/>
>> 		<map:parameter name="jsessionid" value="{request-param:jsessionid}"/>
>> 		<map:parameter name="bi_show" value="{request-param:bi_show}"/>
>> 		<map:parameter name="basehosttest" value="{request-param:basehosttest}"/>
>> 		<map:parameter name="portalnumber" value="{request-param:portalnumber}"/>
>> 	</map:transform>
>>
>> 	<map:transform src="transformer_two.xsl">
>> 		<map:parameter name="jsessionid" value="{request-param:jsessionid}"/>
>> 	</map:transform>
>> 	<map:serialize type="xml"/>
>> </map:match>
>>
>> Using the above sitemap 1 in 5 requests fails to set the parameters triggering the
pipeline to fail. I see this by
>> setting a breakpoint in the extension method called from transformer_one.
>>
>> The transformer is configure as shown.
>>     <map:transformer logger="sitemap.transformer.xslt" name="xslt" pool-max="2048"
pool-min="32" pool-grow="8"
>> src="org.apache.cocoon.transformation.TraxTransformer" >
>>       <use-request-parameters>false</use-request-parameters>
>>       <use-session-parameters>false</use-session-parameters>
>>       <use-cookie-parameters>false</use-cookie-parameters>
>>       <xslt-processor-role>xalan</xslt-processor-role>
>>       <check-includes>true</check-includes>
>>       <use-deli>false</use-deli>
>>     <encoding>UTF-8</encoding>
>>     </map:transformer>
>>
>> Has anyone seen this behaviour in the past, or suggest a place to look for a misconfiguration?
> 
> Hmm, try with <use-request-parameters>true</use-request-parameters>
> however calling localhost:8888/general?bi_show=true should work
> 
> salu2
> 

Thanks for the suggestion, unfortunately I already tried setting <use-request-parameters>true</use-request-parameters>
and using
<map:parameter name="use-request-parameters" value="true" />.

Neither of which solves the problem.

Alec,

---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@cocoon.apache.org
For additional commands, e-mail: users-help@cocoon.apache.org


Mime
View raw message