commons-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From sebb <seb...@gmail.com>
Subject Re: build failes for commons-io
Date Tue, 16 Oct 2018 23:10:41 GMT
I've raised a bug (IO-589) and fixed it, so thanks again for finding the error.
It was a bug in the test code.
On Tue, 16 Oct 2018 at 15:36, sebb <sebbaz@gmail.com> wrote:
>
> On Tue, 16 Oct 2018 at 00:43, Aleksander Ściborek
> <aleksandersciborek@gmail.com> wrote:
> >
> > I think I've found actually reasos for my problems, it's seems it was
> > caused by long path and spaces in directories names - I run mvn clean
> > package in tmp folder and everything has passed
>
> Ah, thanks for letting us know.
>
> However, the test should still work if there are spaces in the path
> name, so I think there is a code or test code bug.
>
> If the path is too long I'm not sure there's much can be done except
> to report an error.
>
> > On Tue, 16 Oct 2018 at 00:29, sebb <sebbaz@gmail.com> wrote:
> >
> > > On Mon, 15 Oct 2018 at 23:04, Aleksander Ściborek
> > > <aleksandersciborek@gmail.com> wrote:
> > > >
> > > > Github indicates 1.67 KB, on my computer it shows 1,7 KB but this is
> > > > probably just rounded  value
> > >
> > > That looks OK.
> > >
> > >
> > >

---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: dev-unsubscribe@commons.apache.org
For additional commands, e-mail: dev-help@commons.apache.org


Mime
View raw message