commons-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Gary Gregory <garydgreg...@gmail.com>
Subject Re: Broken source links
Date Sun, 21 Jul 2019 00:48:04 GMT
I've updated the site.xml files.

Gary

On Sat, Jul 20, 2019 at 8:41 PM Gary Gregory <garydgregory@gmail.com> wrote:

> arg, the site.xml files must be updated to point to scm.html...
>
> Gary
>
> On Sat, Jul 20, 2019 at 6:27 PM Phil Steitz <phil.steitz@gmail.com> wrote:
>
>> Hi all,
>>
>> I have noticed that several components - e.g. [pool], [dbcp], [lang] now
>> return 404s when you click the "Source Repository" link on the left
>> nav.  It looks like the file, "source-repository.html" referenced in
>> site.xml for these components is no longer being generated by the site
>> build.  In at least one other case, [codec], the link works, but points
>> to a page referring to svn.  Is the right fix for this to just change
>> the target in site.xml to point to the git repo?  If so, what git repo
>> ([math] points to "gitbox", but IIUC most things are now just using
>> github directly)? It would be nice to have a page like the (I assume now
>> incorrect) [codec] page that tells people how to check out the code.  At
>> the very least, we should have working links to where the code is.
>>
>> Phil
>>
>> ---------------------------------------------------------------------
>> To unsubscribe, e-mail: dev-unsubscribe@commons.apache.org
>> For additional commands, e-mail: dev-help@commons.apache.org
>>
>>

Mime
  • Unnamed multipart/alternative (inline, None, 0 bytes)
View raw message